Regulator zadnjih kočnica

Regulator zadnjih kočnica Fiat Peugeot Citroen NOVO! POTPUNO NOVI ORIGINALNI zadnji regulator kočnica. Stavi umesto tog regulatora reducir ili mu skini gumice sa cilidra i dobices dobre kocnice na valjcima. Sa reducirom vozim 2-3god i nemam.

Pad na tehnickom zbog zadnje kocnice Automobili. Jedan od najneobičnijih čvorova je regulator pritiska na stražnjim kočnicama, kolokvijalno poznat kao čarobnjak.

Princip rada regulatora sile kočenja

Regulator zadnjih kočnica

Zašarafljene su u glavni kočioni, i iz njih idu cijeci za zadnje kočnice. Kočnice imaju jednu od najvažnijih uloga na našem automobilu, zaustaviti ga što. U tom slučaju mi nemamo kočnice, a to je zadnje što želimo prilikom vožnje. Jedan od najčešćih problema, slabog ili nikakvog kočenja, zadnjih kočnica kod punta bez ABS-a. Nadalje u radu se opisuje postupak ispitivanja kočnica različitih. Shema spajanja manometra kod ispitivanja regulatora tlaka.

Pred neko vrijeme, imali smo za temu disk kočnice, koje već svi današnji automobili imaju na prednjim kotačima.

Princip rada kočnice na (polu)prikolici

Regulator zadnjih kočnica

Ručice kočnica opremljene su regulatorom načina rada kako bi bile. Uvijek prije vožnje bicikla provjerite stanje i djelovanje prednje i zadnje kočnice. Uslijed kočenja čeljust i rotor disk kočnice jako se zagriju. Svi automobili imaju regulator kočenja za kočnice zadnje osovine, bez obzira na statičku raspodelu masa i prisustvo ABS-a. Kad se uklopna tačka dostigne i pritisak na prednjoj osovini se. Jer protok ulja kroz regulator se regulira oprugom koja je spojena na zadnji. Ispravnost zadnjih kocnica se isto moze provjeriti da na nekom. Disk kočnica sastoji se od rotirajućeg kočnog diska, dva nepomična jastučića. Princip rada – kada vozač oštro pritisne papučicu kočnice, regulator pritiska.

Ručna kočnica je obično povezana na sklopove zadnjih kočnica. To je takozvani peti cilindar ili regulator kocenja. U pogonsko kolo zadnje kočnice aktiviran je regulator pritiska 3, koji ispravlja pritisak u pogonu zadnje.

Zadnje kočione pločice (uključujući i ove na zadnjem lijevom točku) su. T komadom) prema cilindru od rucne. Pri aktiviranju ručnog kočnog ventila (16). Zahvaljujući njemu, kočnicu ne treba pritiskati punom snagom, da bi se postigao.

Naglasak rada je na usporedbi izdržljivosti bubanj i disk kočnica kod osobnih automobila tj.

Pad na tehnickom zbog zadnje kocnice

Regulator zadnjih kočnica

To se može postići regulatorom sile kočenja ili ugradnjom uređaja za sprječavanje. Gledajući kroz istoriju u zadnjih 30 godina razvoj sistema kočenja kod. Imao sam problem sa zadnjim kočnicama na fiat Doblu 1. D, kočiona sila mi je bila 200N po osovini.

Automatski regulatori kočione snage ( 6.1 i 6.2) reguliraju taj kočioni pritisak u. I pokretnih elementa izvrsnog mehanizma kočnice. Na slici 8 prikazane su tipične konstrukcije prednje (a) i zadnje (b) doboš kočnice na. Kada pritisak u rezervoaru pada ispod 7 bar, ponovo regulator uspostavlja vezu.

G2 ima i regulator pritiska kocenja zadnjih tockova, zavisno od.