Seat ibiza lampica motora

Lampice upozorenja nas obavještavaju o radu najvažnijih sustava u automobilu. Jedna od njih je i lampica motora, tzv. Upalila se žuta lampica motora!

Auto trza u vožnji 14 postova 1. Povoljne cijene servisnih paketa za vaš Seat stariji od 4 godine u ovlaštenim Seat. Razina rashladnog sredstva motora je preniska, temperatura rashladnog.

Šta znače lampice na instrument tabli: objašnjenje za 64

Seat ibiza lampica motora

Uključivanje lampice upozorenja “check engine” (proveri motora ) obično ne znači da automobil ne može nastaviti da vozi. SVI MODELI PROBLEM – Motor teško pali i slabo vuče, svijetli lampica za indikaciju kvara motora (MIL). UZROK – Greška zatezača razvodnog. U svakom slučaju, ukoliko se na tabli sa instrumentima i pojavi ova crvena lampica, morali biste barem zaustaviti automobil i isključiti motor. Lampica za proveru motora je sastavni deo dijagnostike samog automobila (OBD ). Ovim sistemom upravlja računar automobila (ECM).

Kupio sam prije 4 godine rabljeni automobil Seat Ibiza 1,9 SDI koji je. Na seat ibici 1,4,75KS, mi se ponekad upali žuta lampica EPC koja bi trebala.

Seat ibiza 1,2 12v problemi

Seat ibiza lampica motora

Na benzinskim SEAT-ima se često pali check engine lampica zbog lošeg goriva. Crvena lampica sa simbolom termometra će se pojaviti na instrument tabli ukoliko postoji mogućnost da bi moglo doći do pregrijavanja motora. Ako se pojavi ova lampica, stanite kad je bezbedno i odmah isključite motor. Plava lampica govori da motor još uvijek nije postigao optimalnu radnu. Sve radi odlično, ali kad se motor zagrije na radnu temperaturu, počne se uključivati lampica ulja u intervalima. Naime, imam seat ibizu, dizelasa, koji je normalno radio i normalno palio pre ovih minusa iz prve i. SERVIS PODMAZIVANJE MOTORA Nema šale kad zasvijetli crvena lampica ulja! Imamo manje – više isti motor, meni se ranije palio check engine pri dužoj vožnji.

Pa mislim da znam na koju lampicu ti mislis, meni je od kako sam auto. SDI motori od 47kw sto su ugradjivani u Polo, Fabiu i Seat dobri. Napravite dijagnozu svojeg automobila uporabom pametnog telefona ili Android tableta i otkrijte zašto je uključena lampica motora. Kako rješiti dosadnu CHECK lampicu Passat B6 TDI, Inlet manifold repair – Duration: 18:33. Neki proizvođači nadzor motora dijele. Nedostaje: Seat ‎ ibiza Šta znače lampice na instrument tabli: Objašnjenje za 64. Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu 28. Pločice su promenjene a lampica i dalje gori.

Jučer mi se upalila famozna lampica "problem sa električnom sustavom motora ".

Paljenje i gašenje lampice u autu upućuje na ozbiljan kvar

Seat ibiza lampica motora

U slucaju da se lampica pali za vreme rada motora nastala je greska u. Ukoliko lampica trepce, doslo je do vece greske i motor se ne moze startovati. Na instrumentalnoj ploči postoji lampica koja svijetli ukoliko imamo problema s ovim dijelom. Donosimo nekoliko najozbiljnijih znakova problema s motorom. Ne paničite ako se upali neka od lampica koju do sada niste videli.

Naime, čim upalim auto ostane mi gorjeti žuta lampica motora i neće se vražja nikako ugasiti. Nemam nikakve osjetilne podražaje koji bi me. Ukoliko postoji neka nepravilnost u ABS sistemu upaljena lampica nagoveštava vam da pažljivo zaustavite vozilo, isključite motor i ponovo ga.

Ivšan tvrdi kako postoji više razloga zašto se lampica grijača pali. Budući da vozilo uredno pali i motor normalno radi, vjerojatno se radi o.