Set za izvlačenje ulja iz motora

Set se sastoji od ručne vakumske pumpe. Crpka je namjenjena samo za isisivanje ulja (nije za gorivo!)! UPOZORENJE: Motor ne smije raditi tijekom isisivanja ulja! Opis: Set sadrži: ručnu vakum pumpu, crijevo s protupovratnim.

Slika od Posuda za prikupljanje ulja, 6 litara, pravokutna. Ručna pumpa za izvlačenje ulja i benzina omogućit će Vam jednostavno i.

Mašine za izvlačenje ulja iz motora

Set za izvlačenje ulja iz motora

Ova ručna pumpa idealna je za pripremu motora za zimu gdje ćete uz njezinu. ATV votila, automobila, vanbrodskih motora, poljoprivrednih strojeva. PUMPA SLUŽI ZA IZVLAČENJE ULJA PREKO MJERAČA NIVOA ULJA IZ BRODSKOG MOTORA,IZ MOTORA AUTOMOBILA PRILIKOM IZMJENE ULJA. Prenosivi ekstraktor ulja koristi se za uklanjanje ulja sa motora, menjača, zadnjih osovina, bez potrebe zavlačenja ispod vozila radi. Set za izvlačenje ulja – 80 lit.

Pumpa za izvlačenje ulja za kosilice, agregate. UREĐAJ ZA ISPUŠTANJE I IZVLAČENJE ULJA SA MENZUROM 80 litara. Pomoću mobilnog kompleta za izvalačenje ulja možete usisati ulje iz motora.

Električni uređaj za izvlačenje ulja

Set za izvlačenje ulja iz motora

Brodovi,vanbrodski motori i dodaci. PUMPA ZA IZVLACENJE ULJA IZ MOTORA 80 LITARA. U ovom klipu pokazujem motornu pumpu za izvlačenje ulja, te dajem savjete zašto raditi izvlačenje, a. CEVČICE ZA ISTAKANJE ULJA SET (KRATKA I DUŽA). Lager: Cevčice za istakanje ulja. Model VS405Vakuumska Zapremina 1,5 litar. Rucna pumpa za izvlacenje ulja. Ponuda "Masina za izvlacenje ulja iz motora " je arhivirana.

Imamo 17 oglasa za Pumpa Za Ulje u kategoriji Strojevi. Novi dijelovi za motor lombardini lda-450 radilica,klip sa karikama,cilindar, nosač. Metalna ručna pumpa za izvlačenje i punjenje, 0,2 litara.

Set prilagodnika za punjenje ulja u prijenosnik, 15-dijelni. Alat za ravnanje radilice vertical motori. Osigurači ubodni manji ( set ). Dodajte na listu želja loading.

Kao rezultat toga, vlasnik dizel motora dobit će dovoljno lukavog. Prikladno za sve vrste vanbrodskih motora ili s.

Pumpa za izvlačenje ulja iz kosilica cu7fff921

Set za izvlačenje ulja iz motora

Uređaj za usisavanje starog ulja. Za mobilnu upotrebu, komplet sa 6 usisnih sondi. Einhell Vakum pumpa za izvlačenje benzina i ulja pomoći će vam da lakše izvučete benzin ili dizel iz rezervoara. Napomena za pravna lica: napravite nalog ili se prijavite da biste videli veleprodajne cene. BOCA ZA ISPUŠTANJE I IZVLAČENJE ULJA. SET ZA UZUBLJIVANJE MOTORA PEUGEOT CITROEN. Masine za istakanje i izvlacenje ulja iz motora.

Specijalni alati za izvlačenje ležajeva.