Set za poliranje farova pevec

Set grube i fine paste za poliranje Mannol. Dodajte u listu želja Usporedite. Višenamjenska pjena za čišćenje Mannol 650 ml. Profi Set pasta za poliranje je set pasti profesionalne granulacije za rucno i mehanicko poliranje lakiranih i bojanih površina.

Paste se razlikuju u velicini. Set za poliranje farova Quixx sada za samo 99,99 kn na akciji u Pevex trgovinama.

Quixx set za poliranje farova

Set za poliranje farova pevec

Sredstva za poliranje i održavanje – Njega automobila – Auto. Sonax pasta za poliranje u boji NanoPro crna, 500 ml. Druga auto oprema iz kategorije Auto oprema i GPS je najbolja kupovina, ukoliko. Razno Set za restauraciju farova Već dugi niz godina svjetla na automobilima. Postoje tradicionalna rješenja u vidu brušenja i poliranja u radionicama koja. Cockpit spray 750 ml, jagoda, jabuka, vanilija ili miris novog automobila.

Inače ja sam iprobao isti takav set od Sonaxa za farove – i radi super. Otisao sam do peveca ali pevec kod mene u mom malom gradu ima samo.

Čišćenje i održavanje automobila

Set za poliranje farova pevec

Brtvi i štiti tretirane površine. Novčano isplativ set za ručnu obnovu od. Nakon ovog tretmana izgled vaših farova vraća se u prvobitno stanje te svijetla izgledaju sjajno.

Obnovite svoje farove sa SONAX setom za poliranje farova. Sonax set za poliranje farova za samo 104 kuna. QUIXX ZA POLIRANJE METALNIH POVRŠINA. Popravak izgrebanih, poliranje oštećenih farova automobila. Pribor za profesionalni set za popravak farova –. Ispucala i požutjela prednja svijeta baš ne krase vaš auto. Nemate vremena za odlazak majstoru koji bi uredio izgled i. Set tepiha za auto Vario Uni I. Auto M Dubinsko čišćenje, Poliranje farova.

Trepavice obrve za auto ukras ženski farove za farovi – Vozila. Nov set za poliranje farova – dolazi sve kao na slici. UV premaza na staklu) tipa tuning odjel Pevec i slično,da ih to spali.

Polira požutjele i matirane plastične farove. Isplativ set za ručnu obnovu od starosti požutjele i.

71a0c9c84d33 quixx olovka za popravak laka

Set za poliranje farova pevec

Najednostavniji i najbrži način repariranja starih i žutih farova automobila. Specijalni set kemikalija baziran na nano tehnologiji. Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu Sonax Headlight Restoration Kit je komplet proizvoda za ekonomičnu manuelnu restauraciju žutih i mat plastičnih farova U dva jednostavna koraka uklanjaju se.

Ako želite, možete ponoviti pretraživanje i uključiti izostavljene rezultate.