Sigurnosni pojas za auto cijena

Cjenik, cijena usluge Zamjena sigurnosnog pojasa. Točna cijena servisa će biti poznata nakon procjene rada od strane autoservisa. Sigurnosni pojasevi iz cijele Bosne i Hercegovine.

Stoper dugme za sigurnosni pojas. Dodatak za auto pojas plastika za auto pojas pojas za auto dodatak varalica za pojas.

Trixie sigurnosni pojas za auto, m

Sigurnosni pojas za auto cijena

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu. Auto delovi, novi delovi, polovni delovi – kupovina i prodaja. Krom čepovi šarafa 19 mm (za auto felge) 20 kom Auto sigurnosni pojas za.

PAWISE Auto orma, sa sigurnosnim remenom. Vrsta predmeta: sigurnosni pojasevi i pojačala PaddingItem Težina:. Extender produžetak kopča sigurnosni pojasevi i podstava Extender Auto pribor.

Auto sigurnosni pojas za pse (45-65cm)

Sigurnosni pojas za auto cijena

EUR do 17,42 EUR – ‎Na zalihama. Pseći pojas za fiksiranje psa u automobilu, upotrebljiv i kao oprsnik, prikladan za sve standardne kopče sigurnosnog pojasa. Izrađen od poliestera visoke izdržljivosti, kopča od inoxa za brzo.

Trixie sigurnosni pojas za auto, M je u slobodnoj prodaji u trgovini po cijeni koja je navedena pored svakog trgovca u kartici “Trgovine”. Auto -otpad kidi vrsi otkup vozila Fiat, Lada, zastava i prodaje polovne delove za ista. Otpustite pritisak iz sigurnosnog pojasa. Kakva je po vašem mišljenju cijena proizvoda? CAMON Pričvršćivač za sigurnosni pojas.

Poklopac sigurnosnog pojasa za auto. Dječja sigurnosna traka za glavu za auto Cijena: 45kn Ovaj sigurnosni pojas za glavu sprječava malene da klimaju glavom u autu za vrijeme putovanja i. Podesiva obloga sigurnosnog pojasa za decu Junior Belt. PRAVI REZERVNI AUTO DELOVI ZA SVAKU VAŠU PORUDŽBINU!

Nov pojas za auto za pse podesiv univerzalan Ukupna dužina je 69cm a dužina smog pojasa je 58cm Cena je za komad Slanje nakon uplate. Iako su svi to voljni riješiti već počinju priče da mi auto nije ok.

Univerzalna kopča za produljenje sigurnosnog pojasa sa

Sigurnosni pojas za auto cijena

Naći ćeš auta koji nisu skršeni tak da bi pojasevi, zatezači i elektronika trebali bit OK. I cijena vrlo ugodna, središ si auto za 150$ A fuša se okani, nova. Naša osnovna djelatnost je veleprodaja i maloprodaja auto opreme i auto kozmetike. KM MALOPRODAJNA CIJENA SA PDV-om. Zakon o bezbednosti saobracaja na putevoma ( ZOBS) Clan 30. Vozac i putnici u motornom vozilu u kome su ugradjeni, odnosno. Neispravan sigurnosni pojas može dovesti do neželjenih posljedica i pored. Cijena samo jednog zračnog jastuka, naprimjer, kod automobila niže srednje.

SIGURNOSNI POJAS ZA PSA U VOZILU.