Sigurnosni vijci za felge bmw

Sigurnosni vijci su jednostavna i učinkovita zaštita od svojih ALU felge protiv lopova. Ti sigurnosni vijci pašu na: BMW, Fiat, Lancia, Renault. Cijena se odnosi na set (4kom)!

Ključ za sigurnosne vijke na felgama 20 postova 2. Vijak za alu felgu – Prosvirao!

Sigurnosni vijci za felge

Sigurnosni vijci za felge bmw

Set sigurnosnih vijaka protiv krađe s ključem – Alufelge. Pre)dugo ste štedjeli kako biste kupili alu felge i gume, stoga ih nemojte samo tako ostavili bez zaštite. Set vijaka protiv krađe kotača garantira Vam da nećete. Pogledajte ponudu vijaka, matica i ostalog pribora za alu i čelične felge. Sarafi za felge, vijci za auto 20 komada šarafi bmw. SARAFI ZA FELGE Bmw e39 vijci saraf vijak.

Set specijalnih nasadnih ključeva za sigurnosne vijke za alu felge BMW -a.

Kako sacuvati alu felge od kradje?

Sigurnosni vijci za felge bmw

Polovni automobili Moto Auto Pirat Servis. Ovjes › Vijci-za-felge › Sigurnosni-vijci tuning-hr. Na autu su OEM alu felge i ti sigurnosni šerafi.

Osnovno je dakle da, iz sigurnosnih razloga, rabljene matice budu što je više moguće prilagođene Vašem naplatku, bio on čelični ili aluminijski. Nudimo vam niz različitih vijaka za vaše vozilo. Raznolik izbor vijaka te povoljne cijene. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web.

Ako lopovi danas mogu do setova ključeva za otvaranje najnovijih Mercedesa, BMW -a i. Kao drugo, onaj sigurnosni vijak nije namjenjen pro lopovima. Kad se već kradu gume i felge jel ima neki bratko da mi proda AL. Mene su u bivšoj jugi ipak u školi učili da se tona hrvatskom zovu vijci i matice. Trebalo bi kupiti 4 seta sigurnosnih vijaka, i to da svaki ima drugačiji sistem i. Bmw T, nitko ti neće skidat to ×××××× od felgi:smile18: Inače. Gdje ima najjeftinije i po koliko se cca prodaju ti vijci, jedan po felgi ide.

Najnovije, Ime proizvoda, Cena. Redovite čistite vaše felge (najmanje svakih 15 dana) sa vodom i auto.

Webshop vijaka i matica za felge

Sigurnosni vijci za felge bmw

I na kraju, osnovno, zasto, ali pobogu zasto stavljati takve sigurnosne vijke na XC90 koji ima brandirane Volvo alu felge? Najveća ponuda i najpovoljnije cijene alu felgi. Pogledajte asortiman aluminijskih felgi na našem webshopu ili navratite do najbliže poslovnice. Meni danas vulkanizer polomio i šaraf i ključ (zavrtao ga pištoljem umjesto rukom) i slomio ga.

Takozvani sigurnosni šrafovi su zaista korisna stvar. Specijalni udarni nasadni ključ sa zaštitom za Mercedes Benz vijke za stezanje kotača. Na svakoj felgi imam po 1 šeraf, i izgleda kao torex ključ, ali samo s 13. I dok je uvriježeno mišljenje da se vijci na kotačima pritežu silom od 110. Imao sam BBS felge, Alessio i čelične i ovi sigurnosni od alessia su bili za to dobri sad odjednom. Sustav zaključavanja vijaka kotača.

Vrhunski, iznimno pouzdan sustav zaključavanja vijaka s kotačima sadrži četiri brave s posebnim BMW vijcima. Svi originalni delovi za Bmw e60, e90, e39, e46.