Silikonski separatori za nožne prste

GEHWOL – UMETAK ZA NOŽNE PRSTE. Ortopedski silikonski razdvajači prstiju pomoći će ti ispraviti nožne prste na prirodan način – bez kirurških zahvata! Paket obuhvaća: 2x silikonska razdvajača. Anatomski silikonski separatori ili štitnici za deformirane nožne prste ili palce za 45 kn!

Oboj zgloba nožnog palca postaje proširen, usmjeravajući palac prema.

Silikonski ulošci i dodaci

Silikonski separatori za nožne prste

Trenutačno eliminira preklapajuće nožne prste! Najbolja stvar koja se može dogoditi vašim stopalima! Dajte svojim stopalima udobnost i slobodu koja im. Ovi praktični separatori za nožne prste savršeno se prilagođavaju obliku stopala zahvaljujući strukturi s gelom i ergonomskom dizajnu, ispravljajući i. Svi su separatori izrađeni od silikona i napravljeni da se prilagođavaju obliku vaših nožnih prstiju.

Udobni su za nošenje, a možete ih koristiti na bosu nogu.

Popust: anatomski silikonski separatori ili štitnici za

Silikonski separatori za nožne prste

Separator za nožne prste i umorne noge, Novo 999 din. Jastučići za razdvajanje prstiju sastoje se od vrlo mekog, elastičnog. Cevasti jastučići od gela za prste protiv žuljeva. SVETSKI HIT Ovi praktični korektori za nožne prste savršeno se prilagođavaju obliku stopala zahvaljujući strukturi s gelom i ergonomskom dizajnu, ispravljajući i. Savršeno se prilagođavaju obliku stopala i vrlo. Povoljni korektori za čukljeve, silikonski adapter i separatori za čukljeve, korektor i longeta za ispravljanje prstiju. Razdvajači prstiju sprečavaju pojavu deformacije nožnih prstiju i kvrga koje nastaju zbog neprikladne obuće. Silikonski razdvajači za ispravljanje nožnih prstiju. Razdvajaju prste i olakšavaju pritisak na kurje oči između prstiju. GEL LINE SILIKONSKI ANATOMSKI ULOŽAK BR. Razdvaja nožne prste kod kurjeg oka, iritacija i zagrijavanja te smanjuje pritisak. FIX-a anatomski silikonski separator će vam pomoći da uklonite bol i da vaša stopala djeluju i. Priredite sebi opuštajući tretman svaki dan!

Korektori nožnih prstiju su danju i noću, podesivi i neregulirani, silikon, gel. Interdigitalni separatori za malo stopalo pouzdano i sigurno pričvršćuju prste.

Deluxe separator prstiju za relaksaciju stopala ln1035

Silikonski separatori za nožne prste

Ovaj silikonski korektor nožnih prstiju i separator rade između, iznad i ispod Prsti do nježno ih raširite i daleko od kuglica vaših stopala, pružanje ista vježba koju. Odaberi 1 od čak 5 različitih vrsta separatora. Ponuda za Hallux Valgus vrijedi za. Kupindo Kupite Titania ili separator ili za ili nozne ili prste. SILIKONSKI SEPARATOR ZA NOŽNE PRSTE – Pretraživač nekretnina, automobila, telefona. Visoko kvalitetni gel omogucava izuzetnu udobnost pri nošenju tako što se prilagodjava obliku prstiju. Napomena: Proizvod je promenio ambalažu i sada se.

OPUŠTAJUĆI SEPARATORI ZA NOŽNE PRSTE Riječ je o udobnim i mekim separatorima za nožne prste. Izrađeni su od silikona i imaju spa učinak koji vraća u. Kod kurjeg oka, iritacije, zagrijavanja. Ovi silikonski razdvajači prstiju pomoži će ti da ispraviš iskrivljene nožne prste i ublažavaju bol u nogama i stopalima koja nastaje zbog iskrivljenih nožnih prstiju.