Sonax sprej za klimu

SONAX cockpit sprej 500 ml, vanilija. Sredstvo za čišćenje klime brzo i učinkovito će dezinficirati vaš klima sistem, uklonit će neprijatne mirise i ostaviti svjež miris u vašem automobilu. HRK Kako očistiti isparivač klime? Ljudi ista stvar s Golf mk6 smrdi za popizdit wurth sprej s cjevcicom sonax sprej parni čistač u otvore i smrdi nakon 1o dana opet. Stiže nam ljeto, a sa ljetom i visoke temperature kada u svojim autima palimo klimu.

Klimasept u otvor ventilacije, čist.

Sonax antibakterijski čistač klime, 100 ml

Sonax sprej za klimu

Tradicija duža od pola veka u proizvodnji kvalitetnih i. Klima -uređaji su idealan prostor za razmnožavanje bakterija, plesni i drugih klica. To može izazvati neprijatan miris i alergijsku reakciju. Sonax sprej za čišćenje klima uređaja. Prema mišljenju potrošača najefikasniji klima sprej na domaćem. Njegova antibakterijska formula održava čistim klima uređaj u Vašem automobilu-bez potrebe.

Dostupnost: Trenutno dostupno.

Sonax klimapowercleaner airaid probiotisch (100 ml) sorgt

Sonax sprej za klimu

Eliminiše neugodne mirise gljivica, te ima prijatan miris i uklanja mikroorganizme iz ventilacijskih kanala. Specifikacija I Cena I Isporuka I. Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu Da die Klima so stark gerochen hat habe ich gleich zwei bestellt was auch umgehend geliefert wurde. Also Cleaner in den Fußraum gestellt, Klima auf Umluft an. Potom ugasite auto, klimu i ventilator pa namonitirate novi filter pazeći. Kupio sam sonax sprej za 650 dinara, videćemo kakav će biti efekat. Kupe taj sprej i pospricaju sami. Kaufland drži sonax i trba ga pogoditi kad imaju, ali cijena je ako se. Uglavnom danas kupio u lidlu m5 sprej za klimu, pa da probam malo. Gde se kod Focusa nalazi ova cev za odvod sa hladnjaka klime? Klima uređaj može da bude veoma opasan, ne samo zbog naglih. Prošle godine sam u jednoj trgovini kupio ovakav sprej sa cjevčicom.

Detalji – Tekućina za dezinfekciju klima sistema, 300ml – Würth. PE crijevo sa specijalno razvijenom diznom. Svaka boca se isporučuje sa jednim crijevom.

Držite konzervu dalje od tela, pritiskom aktivirajte sprej. Učitao korisnik Okov Auto-klima – Page 69 – GARAŽA forum forum.

Sonax čistač klima uređaja-uputstvo za upotrebu

Sonax sprej za klimu

Jbg iz klime manje smrdi nego pre, auto se oseća na mentol bombone ;). Ako misliš na dezinfekciju klime sa onom kutijicom što izgleda kao punjač. To znači maksimum dva meseca a koristio sam takođe Motip sprej, onu. Sprej za održavanje klima uređaja. Druga auto oprema iz kategorije Auto oprema i GPS je najbolja. Ocjena: 3,9 – ‎46 recenzija – ‎8,66 EUR – ‎Na zalihama kozmetika – Xenon.

Cijena: 99, 00 Kn Sniženo: 67,32 Kn.