Sprej za branike

Ogrebotine branika i oštećenja uzrokovana vremenskim uvjetima stvar su prošlosti sa MoTip sprejem za branike. Koristi se za popravak i poboljšanje plastičnih. Sonax boja za branike crna trajno osvježava boju i njeguje izbljedjele i trošne plastične dijelove na vanjkom dijelu automobila. Jednostavna i čista primjena sa.

Specijalan lak u spreju za branike i duge predmete gdje je potreban moderan nereflektirajući efekt teksture.

Boja za branike crna 400ml

Sprej za branike

Idealan za renoviranje ormara, uredski namještaj. Stvara dugotrajan sloj koji štiti od. Carlofon crni sprej za plastične dijelove, npr. Za nanošenje ne treba primer za plastiku.

Otporan je na sol i deterdžente u. Uradi Sam Online prodavnica – kupi odmah ili rezerviši.

Bumper spray ili ti structure spray

Sprej za branike

Sprej za branike l Specifikacija I Cena I Isporuka I. Za delemično lakiranje branika. Brzosušiv, Isporučuje se u ambalaži od 400ml ( sprej ) i bojama: siva i. Kako ofarbati plasticne branike, ali da se oni ne gule poslije, kako napraviti. Boja za branike je pogodna za sve vrste plastike na automobilu, a njena posebna karakteristika je da štiti spoljašnje plastične delove od vremenskih uticaja. Obnavlja originalnu strukturu branika. Silikon Sprej – Duration: 1:20. DIY How to Paint like a Pro Series A. Učitao korisnik CarBox WebShop Crna plastika koja to više nije – što sad?

Bumper sprej mat crni za branike ", proizvodi ga RenCo,kosta oko 27kn. Kakvi bumper sprej:drunken_smilie: kompresor, bumper za branike (100injak kn litra), zamišaj malo s razrjeđivačem, na špricu staviš 3-4 bara. Otporna je na ogrebotine,sitne udare, hemijske i. Daje originalan sjaj branicima, rubnicima i spojlerima.

Ostavlja iza sebe lagani film koji odbija vodu.

Kako ofarbati plasticne branike

Sprej za branike

SONAX Boja za branike Crna 100 ml – sredstvo za obnovu boje na crnima branicima. SONAX Power Sprej Skidač insekata 250 ml. Sa Motip Bamper sprejom, izgrebani branici su prošlost.

Ovaj sprej je u stanju da samo jednim prskanjem obnovi blatobrane, bočne panele, spojlere, pokretne krovove. Bogat daragocenim i hranljivim. Brzosušeći teksturni premaz koji služi za restauraciju plastičnih delova vozila kao što su branici, retrovizori i spojleri. Bumper Spray crni ili sivi je namjenjen za optičku ukrašavanje starih matiranih ili oštećenih plastičnih dijelova i koristi se za poslove popravke. Sprejevi iz kategorije Boje, lakovi i premazi je najbolja kupovina, ukoliko.

Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu Proizvod je pogodan za ofarbani sintetički branik, spojler i druge plastične površine.