Sprej za dezinfekciju auto klime cijena

Sonax sredstvo za čišćenje klime u automobilu, Sonax, 100 ml. Sredstvo za čišćenje klime brzo i učinkovito će dezinficirati vaš klima sistem. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine. Druga auto oprema iz kategorije Auto oprema i GPS je najbolja kupovina, ukoliko želiš.

SONAX cockpit sprej 500 ml, vanilija.

Sprej za čišćenje klime 500ml

Sprej za dezinfekciju auto klime cijena

Sonax antibakterijska formula održava čistim klima. Učitao korisnik Tektion Web Shop Neugodni mirisi i vlaga: Kako možete sami očistiti klima. Ako pak nemate vremena, dezinfekciju klima -uređaja možete učiniti i samostalno.

Postoje posebni sprejevi za čišćenje klima -uređaja koje ćete staviti na pod. Samostalno servisiranje – punjenje ( dopuna ) auto klime. Servis – URADI SAM – Duration: 5.

Kako očistiti klima uređaj u automobilu?

Sprej za dezinfekciju auto klime cijena

Prevedi ovu stranicu 2:02 Međunarodni koncern Förch, prisutan je u više od 60 zemlje u svijetu, baveći se snabdijevanjem kupaca sa. Auto Plus vam nudi jednostavno rješenje za dezinfekciju klime – Anti bakterijski sprej Super Help s posebnom formulom koja održava čistim klima uređaj vašeg. Antibakterijski čistač klime Sonax 150ml sada za samo 46,48 kn na akciji u Tokić trgovinama.

Njuškalo popusti trenutno ima sniženje 12 proizvoda za kategoriju Auto kozmetika i tekućine. Kanta 10 l, šampon za automobil, krpa za automobil i spužva, krpa s mikrovlaknima, cockpit sprej. SITNI ALAT, SITNI AUTO DIJELOVI, OPREMA ZA INTERIJER, AUTO ALARM. Svakako se preporuča i promjena filtera klima ( kabine) koji je čest uzrok i leglo bakterija. Koristi se za čišćenje klima uredjaja. Specijalno sredstvo za čišćenje i dezinfekciju klima uređaja u automobilima. Sprej za dezinfkeciju klima sistema – WURTH.

Cijena: 84,00 Kn Sniženo: 57,12 Kn. Popravka ciscenje dezinfekcija punjenje. Ocjena: 4,3 – ‎35 recenzija Auto Klub – TOTALNI VODIČ ZA DEZINFEKCIJU KABINE.

Ako je potrebno detaljnije čišćenje ili dezinfekcija unutrašnjosti, postoje još dva dobra i relativno jeftina rješenja.

Antibakterijski sprej za dezinfekciju klima uređaja i unutrašnjih

Sprej za dezinfekciju auto klime cijena

Redovito čišćenje i dezinfekcija ventilacijskog sustava automobila vrlo je važna jer je unutrašnjost idealna okolina za razvoj bakterija, gljivica i plijesni. Drugi dan kupio sonax bočicu za dezinfekciju i pustio da procirkulira 15-ak min. Ljudi ista stvar s Golf mk6 smrdi za popizdit wurth sprej s cjevcicom. Kad kod nekud vozim 5 min prije nek što ugasim auto gasim nju da. Najbolje rješenje jeste profesionalna dezinfekcija u nekom od servisa koji se time bave.

Ukoliko vam je cijena servisa previsoka, možete sami da se. Najopširnija i najažurnija ponuda sredstva za čišćenje i dezinfekciju klima uređaja. Zep Foaming Coil Cleaner – sprej za čišćenje i odmašćivanje. Dezinfekcija klime uništava plijesan, bakterije i neugodne mirise, a posebno se. Posebni sprej postavi se na pod kod suvozačeva mjesta, ispod njega se stavi. Set sadrži dvije bočice: Evaporator cleaner -pjenu za čišćenje s. Klima uređaj može da bude veoma opasan, ne samo zbog naglih.

Najbolje rešenje jeste profesionalna dezinfekcija u nekom od servisa koji se time bave. Tečnosti i sprejevi za čišćenje klima uređaja. Osveživač za auto klime -breskva Errecom. MABOSAN Split je sredstvo za dezinfekciju do.

Sprej 150ml za dezinfekciju i osvježavanje auto klime. Sonax cockpit djelotvorna formula spreja štiti i obnavlja tretiranu površinu komandne. Prema mišljenju potrošača najefikasniji klima sprej na domaćem tržištu. Gori ga možete pronaći u svim Okov.

Vrhunski klima uređaji po povoljnim cijenama.