Sredstvo za poliranje farova

Quixx set popravlja zamagljene ili požutjele farove i dovodi ih u stanje novih. Quixx vosak za farove nudi potpunu zaštitu za plastične leće farova. Očistite i odmastiti površinu površine fara.

Nanesite sa spužvicom ili mikrovlakana krpom pastu 3. Polirati do sjaja i glatke površinu.

Sonax set za poliranje farova

Sredstvo za poliranje farova

Ocjena: 2 – ‎1 recenzija K2 Lamp Doctor pasta za poliranje farova 60g cena 490. Prevedi ovu stranicu K2 Lamp Doctor polir pasta za ručno i mašinsko poliranje prednjih i zadnjih svetala i farova na vozilu U. Učitao korisnik Tektion Web Shop Genijalan trik! Farove očistite zubnom pastom – kao novi su. Pasta za poliranje farova K2 – K2 – Pasta za mašinsko ili ručno obnavljanje farova.

Osim mehaničkih oštećenja, na plastiku farova utječe i Sunce, promjene temperature te nekvalitetna sredstva za pranje. Rezultat su zamućena i žućkasta svjetla.

Sredstvo za poliranje farova (pasta za poliranje) sonax

Sredstvo za poliranje farova

Nakon ovog tretmana izgled vaših farova vraća se u prvobitno stanje te svijetla izgledaju sjajno. Plastika na farovima je požutjela i zamućena je, pa farovi svjetle jako loše. POLIRANJE FAROVA – TREĆI KORAK, POLIR PASTA Ako ste kupili grubu polir pastu onda sa njom sada polirate, bilo strojno ili ručno. Farovi zaštićeni zaštitnom trakom prije poliranja i čisti farovi nakon poliranja. Ova sredstva, osim što ga štite, faru daju sjaj i čistinu. Visoki sjaj i vraćanje farova u prvobitno stanje. Sredstvo za njegu i obnovu plastičnih i ostalih površina. Molydon servisi koriste 3M i Meguiars paste za poliranje farova. Koriste se dva tipa abrazivnih pasti za plastiku, specijalni dubinski čistač i tzv. Pasta za čišćenje i poliranje farova, vizira i svih plastificiranih površina 296ml Meguiars PLAST-X. Dovoljno za 2 aplikacije na 2 fara.

Pakiranje: Set za 2 aplikacije na 2 kompleta farova. PASTA ZA POLIRANJE FAROVA 237ML 50KN BRZA I SUPER KVALITETNA! MOGUČNOST SLANJA POŠTOM-DOSTAVOM I PLAČANJA PRILIKOM.

Zamućeni farovi spadaju među najiritantnije probleme na vašem.

Abro pasta za poliranje farova hr 237

Sredstvo za poliranje farova

Potpuno uklanja ogrebotine, zamagljenost, promenu. Sredstva za čišćenje i održavanje (tehnički sprejevi,lakovi i ostale tekućine). Audi auto kozmetika poliranje šampon. SONAX za poliranje farova set. TURTLE WAX SREDSTVO ZA POLIRANJE FAROVA.

Idealno sredstvo za poliranje akrilnog stakla i plastike. Mekanom i čistom pamučnom krpom polirati izgrebanu povrsinu 2-3 min. Razno Set za restauraciju farova Već dugi niz godina svjetla na automobilima. Postoje tradicionalna rješenja u vidu brušenja i poliranja u radionicama koja. Efikasno sredstvo za čišćenje prednjih i drugih plastičnih površina. Obnavlja transparentnost, poboljšava vidljivost farova, uklanja opacitet i sprečava njihovo. Bit će vam potrebne čiste krpe, traka i fino sredstvo za poliranje plastike ili akrila. Jako je važno zapamtiti da morate oprati prednja svjetla. Traži po proizvodima iz kategorije Svi proizvodi je.

Dakle ono smeće iz PevecGetroBezvezete što.