Strah od voznje auta forum

Drugi put je žena hodala ispred auta i odjednom nestala, A ja sam mislila da dam je nekim čudom pregazila. Psihološki strah od vožnje 20 postova 29. Strah vozača početnika 20 postova 2. Savjeti vozacima pocetnicima 18. Ljetovanje – strah od voznje 25.

I sad tako lijepo vozim sama u autu s djetetom iza sebe, da mi dođe da.

Imam 36 godina i vozačku dozvo

Strah od voznje auta forum

Sjedate za volan, a srce vam se naglo uzlupalo? Brzo dišete i imate osjećaj panike i straha? Prostor u automobilu postaje sve manji, a na svoje. Potpuno razumem taj strah od voznje, jer ga i sama osetim s. Ipak, odakle strah od vožnje i kako ga prevladati? Međutim, nakon toga vozila je vrlo rijetko, uvijek samo „u kvartu“ i s nekim u autu.

I ne samo to što sam pobedila strah, nego i OBOŽAVAM da vozim! Malo šta me opušta kao vožnja i malo gde se osećam sigurno i lepo kao u autu dok vozim.

Strah od vožnje: mnogo je ljudi koji se boje sjesti za upravljač

Strah od voznje auta forum

Važno je da znaju da nisu sami, nisu smiješni i da rješenje postoji. Tečajevi sigurne vožnje koji se rade uz nadzor profesionalaca mogu. Nakon što savladate strah za volanom, noćna vožnja mogla bi vam čak. Drage mame, zanima me kada ste prvi put same isle negdje sa bebom? Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu Naravno, strah od vožnje ne mora da bude povezan isključivo s neiskustvom – postoji i fobija od vožnje prouzrokovana traumatičnim iskustvom, najčešće u vidu. DEfinitivno, s novijim autom se lakše položi dok se sa starijim autom naući voziti.

Još nisam ni sjeo za automobil, a već me strah kako voziti, i već se. A da ne pominjem strah zato sto moj punto nema duple komande. D vožnja auta nije ništa strašno. CD pojačam i ne smeta mi ni gužva na cesti, ni drugi vozači. Zene uglavnom grese logicki u voznji, a to se neretko desava jer cesto. Kad je gradska vožnja u pitanj,nemam straha,ali na autocesti umirem,ne ako ja. Autoškola – mišljenja, preporuka – Stranica 4 – PC Ekspert Forum forum. Ja sam prvi sat voznje isao na rotor, i na onaj u Gaju i na onaj u Zapruđu oko 5-6 popodne. Ako te toliko strah samog auta i neznas ga ni upalit.

Vožnja nije za kukavice, pa ako ste paničar, nemojte ni ići na časove vožnje i trošiti novac bezveze. Odmah pošto dobijete dozvolu vozite auto i. Postovana, verovatno ste mogli i sami da pretpostavite da strah od voznje.

Kako da prevaziđete strah od vožnje

Strah od voznje auta forum

Bitno je da sama napomena auto,vožnja i voženje autom me totalno parališe. Naime, imam strah doslovno od svega – od najobičniji obaveza, npr. Tada imam osjećaj gubitka zraka kao da ću se ugušiti, a slično mi se. Zaštitnu kacigu za vrijeme vožnje na cesti, na glavi moraju nositi I vozači bicikla mlađi od 16 godina. Eto vidiš strah me iči dole, a volim Spličanke i dalmatinke:smile20:.

Prošli tjedan napustio nas je Željko Bek, umirovljeni instruktor vožnje u AK. Snijeg na putu stvara strah kod vozača jer osjećaju da auto ne sluša i.