Studij menadžmenta

Trajanje studija: 4 semestara (2 godine). Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija je usmjeren na edukaciju. Program ovog stručnog studija odgovara potrebama modernog športa i. Društveni odjel Veleučilišta u Slavonskom Brodu. I (prvi) ciklus studija koncipiran je u tri paralelna programa, u trajanju od 3 godine:.

Programski sadržaj stručnog studija Sportskog menadžmenta sadrži programsku jezgru studija (core subjects) ili obvezne programske sadržaje studija.

Studij sportskog menadžmenta

Studij menadžmenta

Obrazložiti različite teorije menadžmenta i suvremene trendove u menadžmentu. Preddiplomski sveučilišni studiji. Informacijske tehnologije u poslovnim sustavima.

Zdravstveno veleučilište u Zagrebu. Menadžment kvalitete u zdravstvu (specijalistički). Ova web stranica koristi kolačiće kako bi se korisnicima pružilo bolje iskustvo korištenja sadržaja.

Razvoj gospodarstva Republike Hrvatske, a posebno razvoj njezina sjeverozapadnog dijela gdje spada Krapinsko-zagorska.

Menadžment i javna uprava diplomski studij – sveučilište

Studij menadžmenta

Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" osigurala je svojim članovima studiranje na Visokoj školi Aspira, smjer Online studij Sportskog menadžmenta po. Studij Operativnog menadžmenta. Po završetku studija stječe se titula Stručni specijalist kreativnog menadžmenta. Specijalistički diplomski studij: Kreativni menadžment u procesima. ZŠEM-ovaca prvi posao pronalazi kroz godinu dana po zavšetku studija. Diplomski studij menadžmenta i javne uprave organiziran je kroz četiri semestra ili dvije godine studija.

Tijekom diplomskog studija student je. Izvrši prijavu na stručni preddiplomski studij sigurnosti smjera zaštite od požara na Visokoj školi menadžmenta i sigurnosti Securus u Puli, putem internet. Na Fakultetu za menadžment i poslovnu ekonomiju studij je organizovan na slijedeći način: Prvi (I) ciklus ‒ dodiplomski studij – sa. Po prvi puta od osnivanja, Veleučilište u Slavonskom Brodu od jeseni upisuje studente 4. Osim poslovnih i temeljnih informatičkih znanja, odabirom studija Informatički menadžment steći ćeš znanja i vještine potrebne za razvoj informacijskih sustava. Naziv kolegija: Projektni menadžment. Vrsta studija: Diplomski sveučilišni studij. Visoko obrazovanje – e-Usmjeravanje e-usmjeravanje. Gdje i kako se prijaviti za studij? Novice Obrazovanje Studenti programa “Europski magisterij iz menadžmenta u turizmu” nastavit će studij na Sveučilištu u Gironi (Španjolska).

Poslijediplomski studij menadžmenta u zdravstvu na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu Zašto.

Studij financijski menadžment

Studij menadžmenta

Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici dobila je. Učitao korisnik Anita Galić Javni natječaj za upis u 1. Kreativnost, inovativnost i analitički menadžment – O studiju. Centar kompetencija za online studij. Naš studij Komunikacijskog menadžmenta će se od jeseni izvoditi u prostorijama našeg Veleučilišta u Zagrebu, u Lastovskoj 23. Trenutno traju prijave za ovaj studij, prijaviti se možete do 15. Završetkom studija polaznici stječu 90 ECTS bodova i akademski naziv.

Poziv na prezentaciju SPECIJALISTIČKOG DIPLOMSKOG (MASTER) STUDIJA SPORTSKOG MENADŽMENTA utorak, 05.