Svitak paljenja

Svitak paljenja (bobina) je uistinu nevjerojatan mali uređaj. To je vrsta pulsnog transformatora koji multiplicira niski napon primljen iz akomulatora ili alternatora. Stariji motori koristili su jedan indukcijski svitak (bobinu) za paljenje smjese u svim cilindrima.

Transformirati se može samo izmjenični napon te. Danas se induktor najviše primjenjuje za stvaranje električne iskre za paljenje goriva u.

Za mitsubishi paljenje zavojnica paket md362903 099700-048 kina

Svitak paljenja

Kad su zatvoreni kontakti mehaničkog prekidača u razvodniku paljenja, struja teče iz akumulatora na priključak indukcijskog svitka kroz primarni namot na. Naime, vjerojatno bi logičnije bilo poći od akumulatora, pa preko indukcijskog svitka i razvodnika paljenja doći do svjećice. Stručni naziv za bobinu je zapravo svitak paljenja, a ovaj se svitak sastoji od tri glavna dijela – jezgre od željeza te primarnog i sekundarnog. Kod Cijena (rastuće) Cijena (padajuće) po nazivu po zalihi. Beru Svitak za paljenje – bobina.

Zavojnica paljenja: Connector Type SAE. To znači da se struja koja teče kroz svitak uključuje i isključuje preko kontakta unutar razvodnika paljenja.

Komponente sustava paljenja

Svitak paljenja

Visoki napon se mehanički raspodjeljuje do svjećica. Akumulator daje napon od 12 volti, što nije ni izdaleka dovoljno da na svjećici stvori iskru potrebnu za paljenje smjese benzina i zraka. Nacrtana shema će pomoći u traženju neispravnosti na sistemu paljenja. Najprije izvucite kabel (vodič) za paljenje koji povezuje indukcijski svitak i razvodnik iz. Njemačko-hrvatski i hrvatsko-njemački prijevod za svitak za paljenje.

II▻Fiat Uno 1,0 bobina, svitak paljenja Bobina za Fiat Uno 1,0 base. Da biste provjerili indukcijski svitak paljenja, trebali biste koristiti multimetar koji ima dva načina rada – ohme i volt. Postoji još jedna stara metoda za provjeru. Traži po proizvodima iz kategorije Svi proizvodi je najbolja. Deutsch – Kroatisch Übersetzung für svitak za paljenje.

Alat za svitak paljenja 7ZSW04 Kunzer 4-dijelni. Na početku razvoja motora s unutarnjim izgaranjem paljenje radne smjese u. Svaki indukcijski svitak paljenja sadrži pogonski modul u čvrstom stanju kao svoj. J Žgela – ‎ Srodni članci Bosch Automotive katalog – Product Detail – bosch.

Napomena: kliknite na crvene krugove na slici da pređete na vrijednost u tablici. Beskontaktni sustav paljenja Beskontaktno paljenje automobila UAZ.

Fiat uno 1,0 bobina, svitak paljenja

Svitak paljenja

P132 ili P103, svitak paljenja B5-A ili. Glosbe-Wörterbuch Kroatisch-Deutsch. U slučaju konstrukcije “jedan indukcijski svitak – jedna svjećica” odn.

Nudimo Vam NOVE i RABLJENE bobine za paljenje za sva vozila. Garancija – Dostava – 100% SIGURNA kupnja – Povrat novca. Mjesto podrijetla: Guangdong, Kina (kopno).

Kliknite ovdje da kupite ovaj dio na Amazon. WR250f Kabelska pločica paljenja svitka WRXNUMXf Žica električnog kabela.