Tečajna lista erste

Na jednom mjestu pregledajte aktualnu tečajnu listu i preračunajte valute. Tečajna lista i kalkulator valuta. Konverter valuta za ERSTE tečajnu listu.

Koristi kupovni tečaj za izračun, Koristi srednji tečaj za. Dnevna tečajna lista, Godišnji prosjeci, Mjesečni prosjeci, Posljednji dan mjeseca, Posljednji dan tromjesečja, Posljednji dan.

Tečaj konvertibilna marka hrvatska kuna bam

Tečajna lista erste

Kupovni, srednji i prodajni tečaj EUR, USD, GBP, CHF i drugih valuta, konverter valuta, tečajna lista za kartične transakcije i arhiva tečajnih lista. Za efektivu, čekove i kreditna pisma. Tečaj na dan: Aktualna tečajna lista. The table can be scrolled left-right. Tablicu možete pomicati lijevo-.

Ta stran uporablja piškotke (cookies).

Erste & steiermärkische bank d

Tečajna lista erste

Z nadaljnjim obiskom te strani se strinjate z njihovo uporabo. Informacija je isključivo informativna i ničim ne obvezuje Banku. Najraniji datum koji možete odabrati u arhivi tečajnih lista je 1. Web stranica Diners Cluba koristi kolačiće koji nam pomažu da saznamo kako koristite našu internetsku stranicu, a sve. Ovaj kalkulator valuta nudi tečajnu listu koju postavlja Mastercard, a služi za pretvorbu valuta transakcije u valutu vaše kartice, za prekogranične kupnje, kao i. Na našim web stranicama možete svakodnevno pogledati usporedni tečaj velikih banaka.

Valuta, Jedinica, Kupovni za ef. Prikazani tečaj je za datum 22. Svakodnevan unos tečajnih listi u poslovne aplikacije je posao koji oduzima. Mjenjačnica – ravnice – zagreb – tečajna lista – tečaj eura – tečaj dolara – tečaj franka – najpovoljniji tečaj svih valuta. TEČAJEVI SVIH VALUTA U MJENJAČNICI ISTI SU KAO NA TEČAJNOJ LISTI ZA VEĆE IZNOSE NUDIMO NAJPOVOLJNIJE TEČAJEVE!

EUR – Hrvatska Narodna Banka – Srednji tečaj. Erste&Steiermärkische Bank d. Kursna lista i kalkulator valuta. Lista tečajeva koju izdaju službene burzovne vlasti (u službenom tečajnom listu ).

Pretvori hrvatska kuna (hrk) i rumunjski lei (ron

Tečajna lista erste

Uporedni prikaz kursa sviih valuta na dan. Kuna je na danas utvrđenoj tečajnoj listi Hrvatske narodne banke (HNB) u odnosu na tečajnu listu od petka ojačala prema euru za 0,18 posto, a ojačala je i prema ostalim važnijim valutama. Ova aplikacija donosi tečajne liste svih banaka u Hrvatskoj na jednom mjestu. HPB – Hrvatska poštanska banka (Hrvatska) OTP – tečajna lista OTP banke, Zadar (Mađarska) Autori tekstova ne iznose preporuke za. Iz izvatka se vidi da je banka otkupila euro po tečaju od 7,18 kn, iako je taj dan kupovni tečaj za devize iste banke bio 7,45 kn. Za izračun konverzije svake valute vrijedi srednji tečaj iz tečajne liste. Računu Klijenta prema tečajnoj listi Banke važećoj na dan konverzije. Nalog FINA-e- Banka provodi samo iz Pozitivnog salda na. Kod promjene valute primjenjuje se srednji tečaj na dan promjene, a izmjene u. Besplatne online valuta pretvorbe na temelju tečajnih razlika.

Kolačići za targetiranje i marketing. Ovi kolačići omogućavaju da našim posjetiocima plasiramo relevantne ponude na način što prikupljaju podatke o ponašanju.