Tekucina za pranje stakla auta akcija

Tekućina za pranje vjetrobranskog stakla 5L sada za samo 25,99 kn na akciji. Ljetna tekućina za pranje stakla. Dodajte u listu želja Usporedite. Sonax tekućina za vjetrobransko staklo koncentrat 1l.

Dizajniran je za ručno pranje vozila i ne sadrži fosfate. Plodinama tekućinu za pranje vjetrobranskog stakla 5L je 14,99kn ili Harmony tolaetni papir za samo 7,99kn.

Pregled auta za kunu: iskoristite proljetne servisne akcije uz

Tekucina za pranje stakla auta akcija

STAKLOPER za zimsku uporabu je visoko učinkoviti. TEKUĆINA ZA PRANJE STAKLA ZIMSKA. Povoljne cijene i raznolik izbor svih vrsta tekućine za pranje stakla. I tekućine za pranje vjetrobranskog stakla imaju svoju sezonu.

Ako zimi koristite ljetnu tekućinu za pranje stakla ili pak običnu ili destiliranu. U vrijeme kiše, leda, snijega, bljuzge… opasno je voziti bez tekućine za čišćenje stakala u automobilu. Jednako je opasno voziti s tekućinom.

Oprez s tekućinama za stakla: zapaljive su, mogu oštetiti

Tekucina za pranje stakla auta akcija

Zimske tekućine za čišćenje vjetrobranskih stakala automobila imaju takav sastav. U sredstvima za pranje stakla su i mirisni sastojci, koji u pravilu nisu. Tata mi kupio na benzinskoj od INE tekućinu za pranje stakla. Pronađi sve potrebno za vanjsko i unutarnje dubinsko pranje auta na jednom mjestu. U ponudi su sredstva za čišćenje auta uz akcijske cijene. Opskrbite se prije puta kvalitetnom tekućinom sa pranje stakla.

SONAX Pranje stakla zima Koncentrat 1L. Zatvorite posudu, protresite sadržaj i krenite u akciju. Tekućina će nakon prvotnog uklanjanja leda još neko vrijeme štititi staklo od zaleđivanja. Melle Sunđer dvostrani za ručno pranje auta. Glina za poliranje auta, 100g, Plava. Rukavica za pranje vozila Special. Spužva za pranje auta 182x110x60. Sredstvo za čišćenje stakla, 400 ml (AMT19- 025).

Mi se brinemo da vaš automobil bude u savršenoj formi – ali se također brinemo i za vaš novčanik. Nabavite vrhunske proizvode po povoljnoj cijeni. Umjetna jelenja koža je idealno sredstvo za brisanje stakla, auta, metala i drugih glatkih površina.

Tekućina za pranje vjetrobranskog stakla 5l

Tekucina za pranje stakla auta akcija

Autošampon s voskom za ručno pranje vozila. HAK Web Shop periodično šalje obavijesti o popustima i akcijama te novostima u svojoj ponudi u vidu newslettera. DOBRO JE ZNATI Ovako ćete odlediti stakla na autu, zaštiti brisače i retrovizor. URADI SAM – Ako ne želite strugati stakla, kod kuće napravite tekućinu za odleđivanje. Grad Varaždin i Pume u zajedničkoj akciji saniranja divljih odlagališta. Pregled auta za kunu: Iskoristite proljetne servisne akcije uz popuste na dijelove.

Obuhvaća provjeru signalizacije, uređaja za pranje stakala, metlica. Toplu vodu nemojte nikako koristiti, za odleđivanje stakla, jer bi najvjerojatnije. OPREZ: Molitve su uzaludne, od sutra kreće još jedna policijska akcija!

Tečnost za pranje vetrobranskog stakla zimi Economy Pack 2L – Kliknite za detalje.