Tipovi auto žarulja

Možete izabrati žarulje marke. LED, xenon i halogen rasvjeta i oprema za automobile, motocikle, kamione i autobuse. V LED žarulje i kitovi – maglenke, dnevna svjetla (DRL) i svjetla za skretanje.

Ne preporuča se upotreba običnih LED žarulja za kratka i duga svjetla, za to su predviđeni LED headlights. Koji tipovi žarulja idu na moje vozilo?

Xenon sijalice svih tipova h7, h4, h1

Tipovi auto žarulja

Osram( kao i svi drugi proizvođači) ima puno serija i tipova žarulja. Auto žarulje su često zanemareni dio automobila, iako spadaju u vrh. Današnji auti uglavnom koriste dvije vrsta žarulja: halogene i led žarulje. Dugi niz godina su se upravo halogene žarulje ugrađivale u auto jer.

Vrste, tipovi i oznake automobilskih sijalica. Vrsta i vrsta auto svjetiljke obično se navode na njenoj žarulji i poklopcu, kao i na ambalaži.

Sve vrste žarulja na stanju!

Tipovi auto žarulja

Konkretno kod LED žarulja za automobile, sve LED žarulje će imati. H7 žarulja 10x Brehma H7 halogena žarulja auto žarulja 12V. U velikoj Usporedba žarulja H7 Saznajte sve što trebate znati Kupi H7 krušku Od različitih tipova.

Za razliku od kućnih električnih žarulja, auto svjetiljke rade u uvjetima tresenja i. Dodatni naziv: sijalice, h1, h4, h7, xenon d1s, d2s, d3s, d4s. V položaj NaPomena: Prije narudžbe pogledati postojeću žarulju na vozilu da. Proizvođač, Vrsta, Tip, Jačina, Cijena (kom.) Philips, H4, Vision, 1. Danas se najčešće koriste tipovi halogenih žarulja H4 i H7, a u. U automobile čak i niže klase već se ugrađuju LED svjetla ponajprije straga.

Razmotrimo uobičajene tipove automobilskih svjetiljki, prema klasifikaciji. Mjenjaš točno onaj tip žarulje koja je bila na autu, H7 na H7, H4 na. Auto sijalice Philips Narva Autolamp izuzetan kvalitet pristupačne cene prodaja za sve tipove automobila kamiona i motocikala. Bio prije par dana u Molydonu i nemrem se odlučit koje žarulje kupit za auto.

U ponudi imamo sve standardne tipove LED svjetla za auto, a ugradnja je jednostavna.

Besplatna dostava prilično jeftino pristupačna cijena w3w žarulje

Tipovi auto žarulja

Boschevu tehnologiju rasvjete i žarulje za vozila. Boschev servis automobila – stručnjaci za automobile. Unutarnje svjetiljke mogu se bazirati na gotovo svim tipovima izvora svjetla, osim jakih žarulja. Kao i čitav automobilski svijet, tako i svijet rasvjete stalno napreduje, a tehnika koja je bila rezervisana za skupe automobile, sve češće dolazi. Grlo se tada uklapa u utičnicu i prenosi električnu struju od mreže do žarulje.

Mi u ponudi imamo slijedeće tipove Xenon žarulja: D2S, D2R, H1, H3, HB3, H4, HB4, H7, H7R, H7C, H9, H11, H27. Sve žarulje su dostupne u dvije nijanse. Pogledajte veliki izbor LED i xenon sijalica H7, H4, H1 za sve modele automobila. Najpovoljnija cena ksenon sijalica putem online poručivanja. Nudimo Vam bogat asortiman auto žaruljica za prednja i stražnja, duga i kratka.

Naš program zaokružuju kutije s rezervnim žaruljama i različite vrste žarulja. Od danas u ponudi imamo sve tipove žarulja i za kamionski program. Električna žarulja je jednostavan uređaj za pretvaranje električne energije u svjetlost. Radi na principu zagrijavanja tanke volframove niti. Besplatna dostava prilično jeftino pristupačna cijena w3w žarulje.

LED žarulje za auto su jedno od modernijih pomagala koje će vam olakšati vožnju i pružiti veće zadovoljstvo. Većina novijih automobila već. Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu 12.

Određeni tipovi sijalica rade bolje od drugih u različitim aplikacijama. Varijacija žarulja sa žicom, halogene sijalice proizvode svjetlost koja je najbliža prirodnoj dnevnoj. Kako u osnovi funkcionišu auto -električni sistemi.