Tlak u gumama kamiona

Ovaj vodič vam omogućava određivanje optimalnog tlaka guma za teška vozila. Tablica napuhavanja guma za kamion. Molio bih nekoga da mi ukratko objasni kako je moguce da pritisak zraka u gumama nekog vozila ne ovisi o tome dali je vozilo optereceno. Koliko znate o pritisku u gumama kamiona?

U profesionalnom smislu, to je pritisak u gumama. Tlak u gumama je poput krvnog pritiska osobe.

Rizik od nezgoda povećava se zbog oštećenja guma

Tlak u gumama kamiona

Visoki krvni pritisak ili nizak krvni pritisak. Pročitajte stručne Dunlop savjete o važnosti redovite provjere tlaka u gumama i slijedite jednostavan vodič za provjeru. Standardi tlaka u gumama za kamione.

Vjerojatno svaki vozač zna koliko je važan "ispravan" tlak u gumama. Međutim, ne znaju svi o čimbenicima koji utječu na. Pomoću sustava nadzora tlaka u gumama vozaču stoji na raspolaganju sustav koji stalno nadzire tlak u gumama vozila (i tijekom vožnje) te ga se upozorava.

Na internetu taj podatak nije lako pronaći tako da.

Normalan tlak u automobilu zimi

Tlak u gumama kamiona

AMT (Air Maintenance Technology) naziv je tehnologije automatskog održavanja tlaka u gumama tvrtke Goodyear. Koristeći standardne uvjete opterećenja i tlaka u gumama za gume za kamione kao početne točke, izračunavat će se relativne vrijednosti gubitka energije za. Digitalni tester za pritisak u gumama 0,15 – 7,0 bara. To je zbog toga što tlak u gumama opada tokom vožnje, naročito prilikom. Informacije o odgovarajućem tlaku zraka u gumama najčešće možete naći na.

Najvažnije pravilo topline kada je u pitanju tehnologija je pravi pritisak u gumama. Vozači kamiona sada bi trebali preventivno pregledavati. Održavanje ispravnog tlaka u gumama ključno je za vijek trajanja gume i sigurnost u vožnji. Saznajte više o kontroli tlaka u gumama Tirecontrol plus s tri unaprijed konfigurirana modusa te odsad regulirajte tlak u gumama modela UGE pritiskom na. U razvoju kamiona u budućnosti dizel-električnog pogona tegljača koji. D Mikek – ‎ Srodni članci Uznemirujući video: Muškarac stradao u eksploziji kamionske. Zaposlenik tvornice guma u ruskoj regiji Orenburg poginuo je dok je. Jedan vozač dovezao je kamion u postrojenje budući da je trebalo skinuti stražnji vanjski kotač jer je došlo do naglog pada tlaka u unutarnjoj gumi. Пe da se pritisak u gumi odrПava na adekvatnom nivou. Nova generacija Dunlop guma za teretna vozila.

Optimizujte pritisak u pneumaticima da biste obezbedili sigurnost prevoza, postigli uštedu goriva i povećali radni vek svojih pneumatika za kamione.

Tabu za održavanje kamiona

Tlak u gumama kamiona

Radni tlak u gumi je od 0,3 do 0,8 atm. Univerzalna guma za GAZ 66 za specijalne kamione obično se koristi i na pogonu i na osovinama. Napredan servisni postupak održava vaš kamion i gume u sjajnom stanju i skraćuje. Senzori na kotačima stalno prate tlak i temperaturu te prenose podatke. Manometar tlaka u gumama za kamione Sa produženom čeličnom osovinom, tako da možete lako očitati pritisak na neugodno smještenim ventilima bez curenja.

Na primjer, ContiPressureCheck sustav za provjeru pritiska, novi sustav za nadzor pritiska u gumama na kamionima. Gume zapravo nisu područje kojim se Jerg. Ove gume mogu se koristiti na malim kamionima, transportnim kamiona. U slučaju gubitka tlaka, ovaj sustav funkcionira kao hidraulički kočioni sustav, iako. Oznaka položaja na osovinama olakšava uporabu u radionicama. Obnovljene gume također dobivaju ove nove oznake prilikom obnove. Provjera tlaka u svakoj gumi voznog parka od desetak i više vozila velik je izazov i zahtjevan zadatak, ali vrijedi se potruditi jer istraživanja. Kod održavanja se provjerava ne samo stupanj trošenja gume, već i tlak u gumi. Redovito praćenje tlaka u gumama ključno je za sigurnu vožnju.

Predstavljamo vam sustav za nadzor tlaka u gumama TPMS – „Tyre Pressure Monitoring.