Tlak u gumama suzuki swift

Kaj ti nije preneudoban s tolikim pritiskom u gumama? Ja bih se radije vozio udobnije i sa dva deci. Upozorava vozača na pad bilo kakvog tlaka u gumama preko multifunkcijskog zaslona.

Tlak se u svakoj gumi mjeri senzorom. Propisan tlak u gumi je ključni faktor za sigurnu vožnju i duži vijek trajanja guma.

Tpms senzori (sustav za nadzor tlaka u gumama) #suzuki

Tlak u gumama suzuki swift

Preporučuje se provjeriti tlak guma barem jednom. Ispravan tlak u gumama – Roveraši. Na internetu taj podatak nije lako pronaći tako da. U društvu pouzdanog pratioca, uvijek slobodno i spokojno možete proširiti svoje.

U tom slučaju možete jednostavno i sami pokušati namjestiti tlak u gumama. Održavanje odgovarajućega tlaka u gumama važno je zbog sigurnosti. TPMS, koji neprestano prati tlak u gumama i brzo obavještava.

Pomoću 3d printera izradite vječne gume

Tlak u gumama suzuki swift

Imajte na umu da su svi automobili odobreni za uporabu u EU nakon 1. SX4 S-Cross ili Swift i dobit ćete originalne Suzuki vijke protiv krađe kotača. Ukoliko u gumama dođe do pada tlaka nižeg od postavljenog pri posljednjem napuhavanju. Nakon što se u gume napuše željeni tlak, ponovo je potrebno resetirati sustav kako bi. Ako je vozilo njime opremljeno, ovaj sustav upozorava na smanjenje tlaka u jednoj ili više guma.

Kod modela, WF04, WF05, WF06, WF07, WF08. TPMS senzor (OE) – Suzuki Vitara. Prednji i stražnji branik, U boji vozila, S, S. Pritisak u gumi važan je faktor koji pomaže u smanjenju potrošnje goriva, povećava udobnost u vožnji i sprečava štetu na gumama.

SUSTAV NADZORA TLAKA U GUMAMA. Zamena vaših SUZUKI pneumatika savršenim parom vrhunski je prioritet kada moramo voditi računa o bezbednosti, uštedi goriva i. Auto dijelovi za SUZUKI SWIFT III (MZ, EZ) 1. VIše o tome koje kolačiće koristimo i ako ih želite ugasiti možete pronaći u postavkama. Sustav za nadzor tlaka u gumama (TPMS).

Senzori za pritisak u gumama sve češće su zastupljeni na našim prostorima.

Požurite!!! posebna ponuda zimskih guma s

Tlak u gumama suzuki swift

ESP-a, kao i indikatora tlaka u gumama. Savjetujemo: Evo kako brinuti o gumama u ljetnim mjesecima. Ako tražite najnižu cijenu za ljetnu gumu iz popisa testiranih, onda je to. Kada vam se ovo upali potrebno je pomoću mjerača izmjeriti tlak u gumama, te napumpati gume do mjere propisane u specifikaciji automobila. Iako je u pitanju najmanji SUV, prostora u testiranoj Suzuki Vitari ima. E-turbo – Električni turbopunjač koji tlak punjenja drži konstantnim, karakterizira. Dugogodišnji zastupnik Suzuki brenda za BiH. Suzuki Swift Sport: pictures, prices and specs. Višegodišnje iskustvo u prodaji i servisiranju Suzuki modela.

Edukovano i profesionalno osoblje uvijek na. Prepotuka zimske gume i celicne felge za novi suzuki swift di i koje uzet? Izazove različitih podloga, kao i svih vremenskih uvjeta, novi SX4 S-CROSS povlači iz.