Tokarski stroj za diskove

Tokarski stroj za ravnanje kočionih diskova. Moderan sustav za ravnanje kočionih diskova na vozilu. Smanjuje trenje na nastalim neravninama površinama.

Strojevi za tokarnje i obradu diskova i doboša direktno na vozilima ili samostalni strojevi. CARLIFE – Kina kočnica disk tokarilice proizvođača i dobavljača s bogatim. Strojevi i alati za obradu metala, Obradni strojevi i alati, Strojevi i alati, 350.

Stroj za obradu profila kotrljanja i diskova

Tokarski stroj za diskove

Kočnog bubnja DISC tokarski značajki stroja: 1. Osim obrade osovina, diskova i naplataka, stroj može obrađivati i obratke sa sljedećim karakteristikama. STROJ ZA OBRADU PROFILA KOTRLJANJA I DISKOVA PN190 NSH. Prodajem stroj za tokarenje diskova direktno na autu u odlicnom stanju, Velika. Slične je namjene čelni tokarski stroj, za obradu predmeta većega promjera, ali male visine, kao što su zamašnjaci, remenice, diskovi parnih turbina i slično. Strug za obradu drveta, NOV SA ALATOM!

Alat za bušenje kočionog diska.

Einhell tokarski stroj za drvo tc-ww 1000

Tokarski stroj za diskove

Obuhvatamo široku paletu odmah dostupnih novih i rabljenih alata u našem skladištu. Pomozite nam da pronađete savršen paket alata za. Na suportu je montirana brusilica koja se moze.

Dodajte u listu želja Usporedite. ABECEDNO, CIJENI – OD NIžE, CIJENI – OD VIšE, ROBNOJ MARCI. TOKARENJE, univerzalni tokarski stroj.

Automatski strug za diskove, prstenove i točkove sa spremnikom za velike količine. Jianha Machinery vaš je izvor pouzdanog kvaliteta vertikalnog tokarilice za obradu glavčine i diskova u prodaji. Pronađite visoko preciznu mašinu s povoljnom. Najnoviji rekord tvrtke Record. Mnogo lijepih stvari kao kugle i tan. Raspoloživost: Raspoloživo po narudžbi. Zastupanje, Distribucija, Profesionalnog Alatai Potrošnog Materijala Fervi.

Karakteristike: Prečnik bubnja: 180- 650mm. Kapacitet prečnika diska: ≤500mm. Imate li stroj za obradu metala koji Vam više ne treba i želite ga prodati?

Proxxon tokarski stroj DB 250 koristi se za bojanje, oblikovanje i brušenje raznih materijala u modelarstvu.

C9350 stroj za tokarenje diskova i bubnjeva

Tokarski stroj za diskove

Idealan je alat za hobiste i profesionalce. Ako ima netko DIY za obradu kocionog diska na tokarskom stroju. Kod mojeg punca u radioni stoji tokarski stroj prvomajska vec nekih 20.

Pokušavaju kupiti upravo takav tokarski stroj za garažu – on pokriva gotovo sve. Glavna svrha tokarilica je obrada tri vrste dijelova – osovina, vijaka i diskova. Naša tvornica nudi najbolje kvalitete CNC tokarski stroj 5-osi s konkurentnim. Direct- disk tehnologija primjene brzine zbog napretka energetske elektronike i.