Tomato broj za provjeru stanja računa

Potrošnju je moguće provjeriti slanjem SMS-a, a ključnom riječi TPO na broj. Kako aktivirati dodatne opcije, kako provjeriti stanje? Prijenos podataka prilikom korištenja.

Upisuju se slijedeći podaci: redni broj (ulazni broj ), broj računa i. Nadoplata bona za bilo koji broj.

Moj tele2 ra uni i potro nja

Tomato broj za provjeru stanja računa

Minute i SMS-ovi se prvo troše sa Bonus računa a ako je on nula. Na brutalnoj tarifi su smanjili broj znakova za jednu poruku i to značajno, dali su to najavili? Gdje mogu vidjeti koji su novi kodovi za provjere stanja i to?

Nakon svake obnove računa bonom, dobivaš pravo na 5 "Obnovi me" poruka. Ako ih nisi sve iskoristio, nakon obnove računa maksimalni broj poruka ostaje 5. ENC uređaja i uz minimalni popust od 21.

Tele2 tarife na bonove 2020

Tomato broj za provjeru stanja računa

Ako iskoristiš sve MB prije nego što paket istekne – nema problema, možeš ga ponovno. Ažuriranje broja mobitela osnovni je uvjet za korištenje usluge SMS info. Poruka treba sadržavati sljedeće:.

SMS poruku s novim stanjem računa i opisom promjene. This banner text can have markup. Stanje potrosnje kasni i do dan-dva. Znaci moze i sa starim brojem na tomato.

Korisničko ime unesite serijski broj PBZ mTokena. Zagrebačka banka omogućuje provjeru financijskog stanja po računima. Kontakt broj telefona za BONBON korisnike ipak postoji, dugo su ga skrivali, ali sada je. Svijetlo je i onima koji prenesu broj u Tele2 mrežu ( a korisnici su bonova ) – a svaku prvu. Kvaliteta mobilne usluge ovisi o opterećenosti mreže, jačini signala i karakteristikama uređaja te nije moguće garantirati.

Provjeri našu kartu pokrivenosti. Kako provjeriti stanje nextbike računa?

Vodič: kako ukucati tomato bon i nadoplatiti račun

Tomato broj za provjeru stanja računa

Tomato pušiona Imao sam maloprije priliku. Ostale načine aktivacije provjeri ovdje. Kratak podsjetnik za provjeru stanja kod raznih operatera. Da bi ste imali uvid u stanje računa odnosno iznose računa i uplata za. Računi – stanja skrbničkih računa. Registracija kod izdavatelja računa.

Kroz ovu funkcionalnost omogućena Vam je trenutna provjera stanja kuna Zlatne RBICE raspoloživih za. Skeniraj barkod s bilo kojeg komunalnog računa i Aircash će odmah izvršiti plaćanje u. Samo unesi svoj broj telefona i odaberi željeni iznos nadoplate i kredit će biti. SMS stanje računa “ Zbog velikog broja upita i interesovanja o stanju računa. A1 provjera stanja ra una pretplata. Alcatel OT 217 i Tele2 SIM kartica na bonove s uključenih 5 kuna na računu. Pristup ovoj usluzi dozvoljen je samo prijavljenim korisnicima.

Za nastavak rada prijavite se korisničkim imenom i lozinkom. Ukoliko još nemate korisnički račun.