Toyota corolla 1 6 vvti potrošnja ulja

Corolla – TOYOTA club Serbia Forum 4 posta 14. VVT-i i potrosnja ulja – Garaža – TOYOTA club. Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu 27.

Jedan od najvažnijih i zapravo najznačajnijih problema sa predstavljenim motorima VVT-i bio je velika potrošnja ulja. API specifikaciji, zahtijeva motorno ulje SL, SM. Tolerancije potrošnje ne bi trebale prijeći litru od 10 tisuća km za rabljeni automobil.

Pitanje u vezi izbora ulja

Toyota corolla 1 6 vvti potrošnja ulja

Sustav za raspodjelu plina motora opremljen je VVTI sustavom koji. Delovi koji su navedeni u članku. Valvematic Dual VVT-i benzinskim motorom. Sve sto sam napisao iz vlastitog je iskustva, imao sam oba modela s tim motorom.

Naime, imam priliku uzeti Corollu 1. Redovito servisiran u Toyota centru. Frendu je tako VVTi motor riknuo, jer se dičio kako toyota može ić skoro bez.

Nije mit – toyote su zaista najpouzdanije

Toyota corolla 1 6 vvti potrošnja ulja

Mogu ti za toyote reći iz prve ruke da je toči i vozi. Potrošnja ulja u motoru zavisi pre svega od konstrukcije motora, izbora ulja, ali najviše zavisi od načina vožnje. Normalna potrošnja ulja je u proseku od 0. Potrosnja ulja koju voojo ima ukazuje na ovaj problem, koji je toyota. TA toyota po meni ima da troši u prosjeku oko 7, da bi to bilo solidno, a moglo bi i oko.

A potrošnja je previsoka, za taj hvaljeni motor, za vvti, za 1. Odgovor je jednostavan – dovoljno snage uz potrošnju koja u gradu neće preći deset. Ukoliko ulje iscuri ili uđe zrak u kočni sistem, zaustavni put bi se mnogo povećao. Benzinski motori imaju vrlo visoku upotrebu ulja zbog. Ali u pitanju su odlični dizeli i još bolji vvti benzinci.

Motor je u odličnom stanju, ne trosi ulje i radi odlično. Kasnije im je elektronika problem kao i potrosnja ulja. Toyotina originalna motorna ulja su jedina motorna ulja specijalno razvijena, ispitana i. Toyota SAE 5w-30je sintetičko motorno ulje za putnička vozila koje. VVT-i motorima koji su svi fabrički napunjeni ovom vrstom ulja.

Sustav distribucije plina za motor je opremljen VVTI sistemom, koji doprinosi.

Kakvo ulje za ulijevanje u toyota corolla motor

Toyota corolla 1 6 vvti potrošnja ulja

Potrošnja goriva i dobar pokretanje motora u hladnom vremenu olakšavaju. Uz redovno korištenje odgovarajućeg maziva Toyota Genuine Motor Oil možete bez poteškoća nastaviti uživati u izuzetnim performansama, maloj potrošnji. Na sajtu VozilAlizoV predstavljeni su podaci o preporučenim oznakama ulja. Motori s unutrašnjim sagorevanjem (četvorotaktni) pri normalnom radu troše malu količinu ulja.

Toyota originalno motorno ulje – Toyota Genuine Motor Oil (TGMO) je jedino.