Traktor miješa vodu i ulje

Nekidan sam bio na malom servisu izmjenio ulje i filtere,kaze mi mehaničar da mi mješa ulje i vodu,da bi trebao promjenit brtvu glave motora. Problem s motorom ( miješanje ulja i vode ). Istina i mit o antifrizu i sistemu hladjenja kod auta 4. Simptomi mešanja ulja i rashladne tečnosti? Spremljeno u privremenu memoriju Slično Prevedi ovu stranicu 17.

To što ti izbaci vodu u takvim okolnostima ne mora ništa da znači.

Štetno je i premalo i previše

Traktor miješa vodu i ulje

Kako se mijenja brtva na glavi ako pušta vodu u karter možda bi nekako moglo se. Pisao sam za one koji nisu sigurni sta mjesa naftu ili vodu. Ma nemam pojma traktor radi i pali normalno ali čim se malo zagrije tam kroz onaj mjerač. Više rezultata za poljoprivredni-forum.

Izvadih malo sa prstom kad unutra neko gusto ulje,onako sluzavo. P306 – ulje u rashladnoj tekućini – Peugeot Klub 10. Kako odabrati ulje za traktore – doktor je napisao celu knjigu o. Učitao korisnik turbinaKl Brtva glave – Dom i obitelj – Auto – Burza Portal burza.

Problem s motorom (miješanje ulja i vode)

Traktor miješa vodu i ulje

Nađete li, prilikom kontrole nivoa ulja, da je isti povišen i da ulje ima boju bijele kave, brtva je oštećena na mjestu koje dijeli prolaz ulja i vode. Međutim, obična voda ima vrlo negativan utjecaj na sam motor, a pogotovo na hladnjak motora. Na kraju, u kojem omjeru treba miješati vodu i antifriz? Traktor je od tad napravio oko 700 sati, za sada nemam nikakve zamerke na njih. Dal je moguće da 539 (IMR motor) meša ulje i vodu? Zamjena ulja vrši se u okviru redovnog tehničkog održavanja. Bez obzira na to koliko je sati traktor radio, neophodno je zamjenu motornog ulja izvršiti najmanje. U tim slučajevima dolazi do miješanja različitih ulja što može narušiti. Osim toga, u motor dospijeva nesagorjelo gorivo, prašina, voda. Motor traktora nikako ne treba startovati dok se detaljno ne. OK, svi znamo da je lose kad motor pomesa ulje i vodu, i da je glavni.

Opel) koji pati od akutnog mesanja ulja i vode. Voda oko bloka motora moze da ode i preko 120 stepeni a da pri. Ak ti stara buba mješa ulje i vodu – bit će da je poklopac. Laički rečeno, najvažnije stvari za automobil su gorivo, motorno ulje i. Traktor IMT, stalno mjesao vodu i ulje, mjenjane brtve par puta. Rijec je o Rakovicinom sestaku (po licenci Perkinsa).

Znatno dize nivo ulja u karteru, i to mjesajuci ga sa naftom.

Kad motor pomesa ulje i vodu

Traktor miješa vodu i ulje

Nekim slucajem sam primjetio da mi izbacuje vodu na onaj iberlauf na ekspanzionoj posudi. Kako je taj tvoj mehanicar utvrdio da motor mijesa vodu i ulje? Lideri smo u proizvodnji sredstava za tretman bazenskih voda. Za miješanje i dolijevanje uvijek koristiti čiste posude, jer i nezhatne količine ulja, prašine i ostalih. Plavi dim – radi se o curenju ulja koje zatim sagorijeva zajedno s gorivom. Bijeli dim – vodena para ili antifriz se miješa s gorivom. Dok je motor hladan termostat je zatvoren i voda cirkulira samo kroz motor. Tlak ulja nije garancija da se karike i klipovi podmazuju. Vozio sam hrpu automobila, kamiona, traktora, bagera i još niti jedan nije zaribao zbog termostata. Motorna ulja mogu se miješati i ako nemate istovrsno ulje.

Iznimno je važno ukloniti predrasudu o štetnosti miješanja motornih ulja. Auto ne ide nikako, nikako ne preima gas, smrdi na bezin i trese ko traktor. I pogledaj čep od ulja, kad se miješa voda i ulje onda se na čepu zna.

Miješa ulje i vodu, to treba popraviti. Ulje se ne miješa sa gorivom i ne ulazi u komoru za sagorijevanje, stoga motorna. Izuzetno ljetno ulje za benzinske i dizelske hodnike i mini traktore.