Trw disk pločice forum

Kočioni diskovi – Stranica 13 – Forum. Ja sam stavio ATE diskove i pločice i cvile. ATE, Textar, TRW ili Brembo – koje su najbolje kočione pločice. Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu 14.

Kolegi je vjerovatno TRW pojeo disk jer su OEM diskovi u većini slučajeva dosta mekani, kao i pločice. Eno meni OEM disk izdržao 80k km.

Textar diskovi i plocice-iskustva?

Trw disk pločice forum

Novi Bravo – diskovi i kočnice – iskustva i mišljenja italia-corse. TRW 3 seta pločica i neovisno dal su bilen ne novom ili. Doslo vrijeme da mijenjam kocione plocice i prednje i zadnje. Bosch diskovi odlicni, plocice losije koce, od npr.

SNR je najjeftiniji od boljih proizvođača. Ja imam SNR diskove i TRW pakne i. Trw uzeo plocice i diskove i procvilile nakon 500km. Disk plocice prvi put mijenjao na 63.

Disk plocice, diskovi, pakne

Trw disk pločice forum

Najčešće su diskovi bili Made in Germany ili Italy, dok disk pločice. ATE i TRW najčešće i prije od drugih standardno. ATE, TRW i Brembo su odličan izbor, koji god odabereš nećeš pogriješiti.

Kod mene je kombinacija Textar disk,ATE pločice,funkcionira odlično. TRW Automotive kao robna marka je jedan od vodećih dobavljača dijelova prve ugradnje, kao i. Tuning › Tuning Ovjesa bhtuning. Pozdrav ekipa, zanima me sljedeće od navedenih marki disk – pločica, koje. Eneos 5w30, renault filter ulja (novi) i TRW plocice. To je otprilike i opis TRW -Lucas pločica. Da li postoji još neka prodavnica koja drži pločice i koja je? Imas u Maxmomentu Galfer, Motoland Nissin, TRW Motobike, EBC imala Guevara. Kupljeni diskovi i plocice marke TRW. Fiat-Lancia Club Serbia Forum. Prvi put sam stavio Metelli diskove i Valeo pločice i razočaran sam, jer stružu kao lude, a i auto mi.

U ponudi su Kashiyama (Japan), Ashika i TRW (Njemačka). TRW_1 TRW -ova misija je biti globalni lider u području automobilske sigurnosti. Tvrtka je to koja ima najveći spektar proizvoda aktivne i. Znači, TRW je Ferodo u većini slučajeva.

Kocione plocice trw ili brembo

Trw disk pločice forum

TRW i kupljena u Renault mreži: Primetićete na zamenskim pločicama oznaku HH. Brembo diskove (dosta dobri) i Ferodo Target plocice. Bez cviljenja i doslovce zagrizu disk kad treba.

Ate i trw lucas su jako bobre plocice,moja preporuka je da uzmes ferodo. Na pola priče otišao sam u Moto-Ris u. Da li se drzati proverenih Textar,SWAG, TRW, ili?