Trw pločice za motocikle

Na proslom servisu sam zamenio sav potrosni materijal. Gledam Nissinove plocice, imaju jos 60% do servisnog limita. Kcione plocice – Motocikli 14 postova 19.

TRW – Viktor Motosport viktormotosport. Kocione plocice, gde i koje kupiti? DIJELOVI › KOČNICE viktormotosport.

Trw-lucas kocione plocice za motore i skutere (03-1132822

Trw pločice za motocikle

TRW kočioni diskovi, disk pločice za sve motocikle, atv i skutere. Za narudbu molimo poslati upit na mail ili telefon. Disk kočnice i kočione pločice svoje mesto u automobilskoj i. TRW moto danas divizija specijalizovana za motocikle, skutere i ATV vozila. Disk plocice trw mcb585sh ( sinter ). TRW kao proizvođač može da ponudi veliki izbor delova za vaše motocikle i skutere, kao što su diskovi, pločice, kormani, poluge, štitnici lanaca.

Kompletan asortiman sinter kočionih pločica za Motocross, Dirt bike dostupan je na zalihama.

Disk pločice trw mcb578 organic yamaha malaguti

Trw pločice za motocikle

Nudimo sve vrste kocionih sistema za skutere i motocikle. Generalni smo uvoznici Brembo kocionih sistema i plocica u Srbiji. Proverite najpovoljniju ponudu. Veliki izbor kočionih sistema i prenosa za motocikle. Diskovi i pločice iz cijele Bosne i Hercegovine. Komplet pločica, disk-kočnica LUCAS-MOTOCIKEL. Koje su najbolje kočione pločice? ATE, Textar, TRW, Brembo – ako ste u potrazi za novim pločicama i ne možete da se odlučite – mi vam. Kasnije mijenjao diskove i pločice opet kupio TRW i živo razočarenje.

Nudimo vam kočione obloge, odnosno pločice za skoro sva vozila poznatih proizvođača kao što su DELPHI, SRL. Dostupnost: Ograničene količine, pozvati na tel. Trw -lucas kocione plocice za motore i skutere Lokacija: Pančevo (Srbija, Pančevo) Tekst oglasa Velik izbor Trw -lucas sinter kocionih plocica za skutere i motore.

Opširnije: Dostava na području cijele RH samo: 29,00 kn! DISK PLOČICE TRW Marka: KAWASAKI Model: GPZ Model: KR-1. TRW je vodeće premium rješenje za kočnice, ovjes i upravljanje. Ferodo dijelovi frikcije se proizvode za automobile, motocikle, kamione i vlakove.

Uvoznik Purić, TRW Alien zamjenski kočni diskovi.

Disk pločice trw mcb582 organic

Trw pločice za motocikle

Bike lift dodatni oslonci motocikla K&N trajni i protočni filtri zraka. Kvalitetne zamjenske disk pločice – Stranica 88 – Forum. Specijalizirana prodavaonica dijelova za skutere, motocikle i ATV vozila. Braking TRW Filteri ulja i zraka Hiflo K&N Kablovi svjećica NGK RMS Kočione pločice.

Kategorije: Dijelovi i oprema, Volani-upravljači za motocikle.