Upaljaci na usb punjenje gdje kupiti

Za jednostavno i brzo punjenje koristite USB kabel i priključite ga direktno u. A, kako ne koristi nikakve pare, upaljač je ekološki prihvatljiv i kao takvog predstavljamo vam posljednji upaljač koji ćete ikad u životu kupiti. Uz upaljač ide i luksuzna kutija i kabal za punjenje. Elegantan i izrađen od kože i metala, idealan je kao modni dodatak.

USB upaljač na struju s plavom LED. Za punjenje uređaja nisu potrebne dodatne usluge.

Upaljač za cigarete s full hd kamerom

Upaljaci na usb punjenje gdje kupiti

Laganiji grijaći element zaštićen je od pregrijavanja. Možete ga puniti preko mobitela, računara ili prijenosnog punjača. Upaljač je opremljen USB utorom. Malih je dimenzija i bez problema staje u džep.

Direktno napajanje i punjenje baterije preko auto upaljača za cigarete. Dosadili su Vam obični upaljači? Brzo se troše, kvare i nisu postojani.

Usb upaljač na struju s plavom led

Upaljaci na usb punjenje gdje kupiti

Zato Vam predstavljamo jedan praktičan USB plazma upaljač. Radi na struju, a puni se na USB kabel koji dobijete uz njega. Small USB rechargeable ignitor lighter with single arc flame. Dupont upaljač Kolekcija: Electronic Line 7 Materijal: Hrom Punjenje: USB kabl. USB TAC upaljac Poznati Brendovi automobila na vašem usb. U pitanju je upaljač koji možete puniti preko USB porta. Prof upaljači Oznake: Ferrino, kamperske vreće, prodaja kamp opreme, vrece za spavanje. USB punjači, auto pepeljare, 12V upaljači i druge sitnice koje vožnju. USB KABLOVI ZA PUNJENJE COMBO 3U1 AMIO. Ovo je vrlo jedinstven i prekrasan upaljač za punjenje! Može biti nošen okolo, ima dug servis život, a jeste naplaćeno preko USB, Takođe ima indikator snage.

Unutar upaljača nalazi se punjiva litijska baterija. Jedno punjenje traje 60–80 paljenja. To je mnogo prikladnije od pribjegavanja klasičnom načinu punjenja goriva. Uređaj radi s filamenta, pa je namijenjen korisnicima koji žele kupiti običan.

Osmišljen za punjenje USB opreme pomoću postolja upaljača. Za sve vremenske uvjete – Puni se preko micro USB kabela.

Usb light: pregled, značajke, opisi, prikazi i recenzije

Upaljaci na usb punjenje gdje kupiti

Brzi punjač za upaljač za cigarete Eonline 3. Metalni upaljač u poklon kutiji. USB elektronski upaljač i tabakera – punjiv. Elektronski plastični upaljač, metalik. Vremenski uvjeti mu ne predstavljaju problem.

Dostupne boje su plava, brončana i bijela. Potpuno punjenje baterije traje četiri sata. Zašto kupiti špijunsku tehnologiju putem naše e -trgovine?

Kakva je po vašem mišljenju cijena proizvoda? Pametni adapter nudi dva USB ulaza koji omogućuju do 4 puta brže punjenje sa QC3. Pametni USB adapter, punjač za upaljač za cigarete, 3 priključka, zlatna boja. Hot Prodaja Novi dizajn Automatska zubna pasta Dispenser Obitelj držač.

Opis proizvoda: Punjivi moderni elektricni metalni upaljaci. Svaki upaljac poseduje touch dugme i USB deo za punjenje.