Usb upaljac za cigarete

Zagrijana žica se automatski gasi nakon cca 10. Megainvo upaljač za svijeće Duga plazma upaljač USB punjivi luk za upaljač bez plamena Vjetrootporni. Električni USB upaljač radi na struju a puni se na USB kabl koji dobijate uz njega, što znači da ga nije potrebno puniti standardnim gorivima kao što su plin ili.

Vrsta baterije: visoki kapacitet litij polimera. Vrsta sučelja: USB Mediji za pohranu: Podržite mikro SD. Ponuda " USB UPALJAC CIGARETA HIT NOVO" je arhivirana.

Upaljač za upaljač za cigarete, usb upaljač za cigarete

Usb upaljac za cigarete

Elektronski USB upaljač namijenjen je turistima, putnicima, automobilistima i. Neki proizvodi u donjoj kategoriji su univerzalni i bit će prikazani bez obzira na izabrano vozilo. Brzi punjač za upaljač za cigarete, QC3. Jeste li ikada otišli na put i otkrili u automobilu da vam je baterija mobitela prazna? Adapter za upaljač za cigarete u zlatnoj boji riješit će vaš proble.

AKCIJSKA CIJENA 10KM⬅⬅ Saljem postom sirom BIH, dostava 6KM. Za narudzbu ostavite u inbox ili.

Električni usb upaljač king

Usb upaljac za cigarete

Sa punjačem za brzo punjenje, baterija vašeg mobilnog je uvijek u pokretu. Ocjena: 3,7 – ‎3 recenzije USB adapter, punjač za upaljač za cigarete, 2. Da li ste ikada otišli na put i otkrili u automobilu da vam je baterija mobilnog telefona prazna? Adapter upaljača za cigarete u zlatnoj boji riješit će va. Dosadili su Vam obični upaljači? Brzo se troše, kvare i nisu postojani.

Zato Vam predstavljamo jedan praktičan USB plazma upaljač. Pametni USB punjač za upaljač za cigarete, 3 x USB. Brzo napunite mobitel, tijekom putovanja. Samom konstrukcijom i načinom rada, ne pravi nikakav plamen, nego se iz integrisane baterije užari spirala, na koju se. USB upaljač za cigarete,, Spinning top, ručni vrtić, upaljači i dodaci za pušenje – Najbolji proizvodi po povoljnim cijenama. Na primer, tipična kola upaljača za cigarete može da obezbedi dovoljno jačine za napajanje uređaja poput telefona i tableta preko USB punjača. Staje bez problema u vaš džep ili kutiju za cigarete. Upaljač je punjiv i dolazi s USB kablom.

Punjač za auto s USB priključkom omogućuje korištenje utičnice za cigarete kao USB priključak. Ovo praktično čvorište omogućava jednostavno okretanje jednog upaljača za cigarete pravo na tri. Pored toga, poseduje pogodan USB priključak na koji.

Novi izum!!! usb upaljač za cigarete

Usb upaljac za cigarete

Od plastike sa zaštitnom kapicom radi vodonepropusnosti. Zaboravite na upaljače na plin, benzin… koristite prijenosni super cool USB upaljač i budite IN! Koristi toplotu za paljenje cigarete 5. USB-adapter za upaljač za cigarete Ansmann, 1 A. Upotrebljiv na bilo kom vremenu.

AUTO-MOTO Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu Razdelnik za auto utičnicu sa USB -om i osvetljenjem. Trostruki automobilski upaljač za cigarete sa USB priključkom.