Usisna košara za vodu

Nepovratni ventili-zasunski-gumeni kompenzatori, usisne košare za pumpe, navojne prirubnice. Fotografije ne moraju nužno odgovarati stvarnom izgledu proizvoda. Trebate automatsku regulaciju za pumpe, crijeva ili membrane za hidropak, hidroforske posude, holender za pumpu, rezervne plovke, usisne košare ili ventile-. Primjena: voda, pitka voda, morska voda.

Usisne košarice u ponudi su isključivo Europskog porijekla, proizvođača Itap i Valvex. Svi ventili osim što su u proizvedeni u skladu s važećim EU standardima.

Priključak crijeva za vodu gardena usisna košara, 33,3 mm (g

Usisna košara za vodu

Pumpe za vodu:ebara,Cadoppi,Pentax,Speroni,Faggiolati,Grundfos, Elektrokovina. Vatrogasna armatura za intervencije koja se sastoji od usisnih košara, razdjelnica i sabirnica. Oprema koja služi vatrogascima za usmjeravanje protoka vode.

Slika od GUMENI VENTIL VODE WP. Usisna košara za crijevo pocinčana. POTOPNA PUMPA Q750B38, 750W ZA ČISTU I NEČISTU VODU.

VODA VENTILI, SLAVINE I FILTERI NEPOVRATNI VENTILI.

Motorna pumpa expo 800 uputstvo za upotrebu i

Usisna košara za vodu

Koriste se na usisnim granama vodenih pumpi, hidropak-uređaja i sl. Zadaća im je spriječiti ulazak sitnih čestica pijeska i nečistoća u usisni dio pumpe. Usisne košare služe za crpljenje vode te štite vatrogasnu pumpu od ulaska nečistoća. Kada pumpa ne radi, ventil usisne košare ne dozvoljava oticanje vode iz. Proizvodni program tvrtke Sentinel nudi posebno osmišljene proizvode za tretiranje ogrijevne vode kako bi se kondenzacijski uređaj zaštitio od korozije i. Filtracija ispred crpke štiti ne samo crpku nebo i cijeli filtracijski sistem u koji se voda crpi – postrojenja za obradu vode, tlačne stanice, rashladni tornjevi.

Između usisne košare i spremnika za vodu monti- rajte zasun. Postrojenje s podizanjem usisa. Visinska razlika izmedju usisne kosare i hidropaka je uvrh glave 8m, a duzina alkatenskih cijevi. Kosara je cista i svi spojevi dobro brtve. Ako je to cijev 1" tada korpu svakako postavi na dno usisne. Na dnu usisne cijevi nalazi se košara koja sprječava ulaz većih predmeta u sisaljku. Zbog toga veći atmosferski tlak tjera vodu u cilindar i otvara usisni ventil. Nazovite za cijenu i dostupnost proizvoda. Centrifugalne pumpe ne mogu same crpiti vodu osim ako su postavljene ispod razine vode.

Iz skice se vidi da se usisna košara nalazi na dubini od 2 metra. Način montaže usisne košare takozvanog „kingstona“ za hlađenje motora je vrlo bitan!

Usisna korpa sa klapnom-nepovratnim ventilom 2

Usisna košara za vodu

Pogrešna montaža može prouzročiti dinamički pritisak. A s alkama za kopčanje užeta i vezanje usisnog voda. Kiston usisna košara je izmišljena da nebi u motor ulazile razne krupnije. Kućište pumpe i usisna košara izrađeni su od nehrđajućeg čelika.

Na pumpi se nalazi nosač spojke sa lijevkom za punjenje usisne cijevi i pumpe. Na kraju usisnog crijeva nalazi se usisna korpa (slika 5) koja filtrira vodu i. Ukupne mere filtera su takve da kroz njega prođe dovoljna količina vode za usis pumpe, a veličina otvora na filteru sprečava krupnije čestice da prođu sa.