Uvijet ili uvjet

Kako je pravilno pisati: uvjet ili uvijet odnosno uvjeti ili uvijeti? Kako se piše pravilno: uvjet ili uvijet? Više rezultata i sinonimi na kontekst.

Glosbe, online rječnik, besplatno. Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. U rimskoj pravnoj tradiciji i suvremenim građanskopravnim sustavima, uzgredni sastojak pravnoga posla, kojim se učinak toga posla.

Odluka o nužnim uvjetima za ocjenu nastavne i znanstveno

Uvijet ili uvjet

Deutsch-Kroatisch-Übersetzungen für uvjet im Online-Wörterbuch dict. Posebni uvjeti razvrstani su prema tri kriterija vrednovanja nastavnog, znanstveno-stručnog i institucijskog rada pristupnika u tri skupine uvjeta. Lista poretka prijavljenih kandidata za upis na studijski program sastavlja se prema sljedećem sustavu bodovanja: a. UVJETI ZA UPIS NA STUDIJE I UPISNE KVOTE Pravo na upis u prvu godinu Integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija Poslovna. MB) – Sanny Uvjeti života – VIP. Zakonom uz polaganje razlikovnih ispita i uz uvjet da poznaje barem dva svjetska jezika. Iznimno, pod uvjetima koje propiše Vijeće doktorskog.

Minimalni tehnički uvjeti – propisi, cijene, potrebna dokumentacija.

Uvjeti za stjecanje – služba stroja

Uvijet ili uvjet

Zatraži ponudu za ateste i ispitivanja. Novosti za ugostitelje i ostale. Kako bi mogao voziti na Uberu, tvoje vozilo mora zadovoljavati sve nabrojane uvjete ispod. NAMAZ UVJETI ZA NAMAZ Prije stupanja u namaz, treba ispuniti šet uvjeta ili.

U hrvatskoj i dalje žene imaju nešto povoljnije uvjete za ulazak u prijevremenu starosnu mirovinu. Sve što morate znati za uspješan rad u Njemačkoj. U Njemačkoj imate mogućnost i pravo baviti se poslom. Uvijeti: – završeno stručno obrazovanja.

Uzvišeni Allah kaže: “A kada te. Vlada je izmijenila tražene uvjete za starosnu, prijevremenu. Obzirom na stanje u gospodarstvu uvjetovano Koronavirusom (COVID-19) Hrvatski zavod za zapošljavanje svoje aktivnosti usmjerava na. Zahtjev za subvencioniranje stambenih kredita moći će podnijeti građanin s prebivalištem na području Republike Hrvatske koji ispunjava uvjete za dobivanje.

Kada ispunjavam uvjete za prijevremenu starosnu mirovinu, rođena sam 9. Nas strance nerijetko ponese čežnja za povratkom u domovinu prije nego ispunimo uvjete za redovitu starosnu mirovinu. Mudro je odlazak u prijevremenu. Uvjeti kupnje stana prema POS-u. Ministar uprave Ivan Malenica predstavit će danas.

Stan je moguće kupiti gotovinom, odnosno uz obročnu otplatu.

Uvijet: slične riječi i sinonimi

Uvijet ili uvjet

Osoba koja kupuje stan uz obročnu otplatu treba zadovoljavati. U slučaju kolebanja između prvog pravilnog oblika i drugog ili drugih bolje je upotrijebiti prvi. Granična policija Bosne i Hercegovine obavlja granične provjere u skladu sa zakonom i odlukom Vijeća ministara, kojom se privremeno.

Uvjeti ”), određuju uvjete pod kojima OTP banka. Opći uvjeti odobravanja nenamjenskih i gotovinskih kredita OTP banke d.