Vakum pumpa za izvlacenje ulja iz motora

ATV votila, automobila, vanbrodskih motora, poljoprivrednih strojeva. Set se sastoji od ručne vakumske pumpe, crijeva sa protupovratnim ventilom, lijevkom te velike posude sa zatvaračem. Nes ti aparata, ja umam rucbu vakum pumpu id misli litra zapremine.

Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu 14. Izvlačenje vs ispuštanje motornog ulja? U ovom klipu pokazujem motornu pumpu za izvlačenje ulja, te dajem savjete zašto raditi izvlačenje, a.

Einhell vakum pumpa za izvlačenje benzina i ulja

Vakum pumpa za izvlacenje ulja iz motora

Crpka je namjenjena samo za isisivanje ulja (nije za gorivo!)! UPOZORENJE: Motor ne smije raditi tijekom isisivanja ulja! Da slep sluzba ne luta kad vraca auto sa raspadnutim motorom:) Sign in to reply. Pumpe za ulje i gorivo – Izaberite u Internet prodavnici AlatiiMasine. Vakum pumpa za izvlačenje benzina i ulja EinhellSa ovom pumpom za izvlačenje. Aukcija " vakum pumpa za izvlacenje ulja iz motora " je arhivirana.

Tehničke karakteristike Usisna pumpa za benzin i ulje Idealna za izvlačenje goriva iz benzinskih uređaja na kraju sezone Dužina. Ručna pumpa 9 litara za ulja i rashladne tečnosti.

Dvorište i bašta: vakum pumpa za izvlačenje ulja i goriva

Vakum pumpa za izvlacenje ulja iz motora

Zamolio bih ako neko zna gdje se to može uraditi i moram li kupiti ulje u tom servisu ili pumpi. PUMPA ZA IZVLACENJE ULJA IZ MOTORA 80 LITARA. Posebno se primenjuje pri zameni starog ulja kod motora, putničkih i teretnih vozila. Postoje tri modela za prihvat i izvlačenje starog ulja: samo gravitacioni. Opis: Set sadrži: ručnu vakum pumpu, crijevo s protupovratnim. Model VS405Vakuumska Zapremina 1,5 litar. Tako da danas imamo u ponudi i vakum stanice za izvlačenje freona. Uz ove pumpe možemo Vam ponuditi i vakum ulja u bocama od 0. Sve grupe proizvoda, Lezaj, Potrosni, REZERVNI DELOVI ZA BELU TEHNIKU, Semering, RASHLADA, PROFESIONALNA OPREMA. Pumpe za pretakanje goriva i ulja služe da se dizel, gorivo ili ulje pretače iz rezervoara ili buradi u. Vakuum pumpa usisava ulje i potiskuje ga u centralni rezervoar za odlaganje. RUČNA PUMPA BARREL za istakanje iz bureta – Servisna oprema. Namijenjeno za: dizelska goriva, benzin, tekućina za kočnice, antifriz i ulje.

Pumpa za izvlačenje ulja iz motora 0. Automobilski motor opremljen je sistemom podmazivanja koji je pod pritiskom, s kružnim tokom ulja. Pokreće ga zupčasta pumpa smještena u. Izvrnuti manžetna omogućit će izvlačenje zraka iz posude.

Vakumska pumpa za ulje 4 ala03d8114

Vakum pumpa za izvlacenje ulja iz motora

Postoji još jedna opcija za pretvaranje pumpe za automobil u vakum uređaj. Za razliku od tečnog prstena, ova vakuum pumpa nije bez ulja. Najbolje rješenje je ugraditi elektro-pneumatski ventil kroz tilu i spojiti ga paralelno s motorom. Alat za ravnanje radilice vertical motori. Oprema za ulje, maziva i Adblue.

Motorna pila smiruje 180 okretaja motora.