Vrste dovratnika

Izrađuju se od ariša, hrastovine ili borovine. Uz sva vrata u ponudi imamo i velik izbor dovratnika, po mjeri i želji kupca. Obuhvatni (obrubni) dovratnik za zidove metalne konstrukcije. Dovratnik GETA DOOR Lamineo GLN38 hrast. Mjerni primjeri za standardnu veličinu dovratnika.

Na što obratiti pozornost prilikom kupnje sobnih vrata?

1 vrata vrste vrata: zaokretna:

Vrste dovratnika

Sobna vrata povezuju susjedne prostorije. Sastoje od dovratnika ( štoka ), krila i spojnica. Dvije su vrste ispuna sobnih vrata, ona od cjevaste iverice i kartonskog. Panti se nalaze na rubnom dijelu krila i povezuju štok ( dovratnik ) sa. IZMEĐU SUSJEDNIH PROSTORIJA ILI ZA ULAZ-IZLAZ IZ OBJEKTA.

SASTOJE SE IZ ČVRSTO UGRAĐENOG DOVRATNIKA,JEDNOG ILI VIŠE POKRETNIH. Današnje tržište preplavljeno je svakojakim vrstama ulaznih, sobnih vrata i.

Kako odabrati sobna vrata?

Vrste dovratnika

Futer štok, kao jedan od oblika dovratnika, u cijelosti oblači svijetli otvor zida i time. Naslov Istraživanje konstrukcijskih spojeva dovratnika sobnih vrata (The study construction joints door jambs of room doors). Vrata koja su se “objesila” zapinju za dovratnik ili stružu po podu. Proces je drugačiji za obje vrste vrata, a ovdje su objašnjeni koraci koji se odnose na. Klizna vrata sa i bez dovratnika, puna ili ostakljena. U našem proizvodnom programu nudimo sve vrste pregradnih stijena, sa i bez nadsvjetla, te s fiksnim i. Vrste okova – ručke vrata, rozete i. Vrata po mjeri (širina otvora, širina zida) Rok isporuke 4. Satenski matirani bijeli lak koji se nanosi na vratno krilo i dovratnik uz pomoć. Ovisno o vrsti završne obloge, vratno krilo je ili lakirano ili obloženo CPL folijom. Izrada, prodaja i ugradnja metalnih dovratnika za sve vrste vrata.

Za optimalnu funkcionalnost i trajna poboljšanja ova stranica koristi cookies. Korištenjem ove stranice pristajete na primjenu ove tehnologije. Izrada neupadljivog dovratnika pomoću Alu seta za ojačanje dovratnika.

Visina se prilagođava vrsti dovratnika ). Pogodan za vrata Dekor i Hrast furnir. Dostupne širine 65, 75, 85 i 95 cm.

Komplet vrata enduro s dovratnikom

Vrste dovratnika

Primarna djelatnost tvrtke je prodaja svih vrsta kvalitetnih vrata. Dvostruka vrata na jednom dovratniku. To je sistem šesterokomornih PVC profila ugradbene dubine dovratnika 82 mm. Okov je sistemski, Variotec, s euro-žlijebom za ugradnju bilo koje vrste okova.

Jednostavne i elegantne linije, otvaranje 180°, dvije vrste panti, potpuna linearnost bez vidljivih spojeva štoka i lajsne. Kolekcija Vivace je prijedlog Pivato entry.