Zadnje kocnice na autu

Kod modela iznad srednje klase, doboši već sada polako nestaju, a nije rijetkost da i neki manji automobili jačega motora i bolje opreme imaju. Takvom majstoru nebi dao da cuva ovce, a kamoli da cacka po autu. Blokiranje stražnjih kočnica 18 postova 17. Kada je papučica kočnice na savremenom automobilu sa.

Autoservisi koji u svojoj ponudi imaju: Zamjena zadnjih kočionih pločica.

Zamena zadnjih plocica disk kocnica

Zadnje kocnice na autu

Brzina automobila se smanjuje pritiskom pločice na disk kočnice. U tom slučaju mi nemamo kočnice, a to je zadnje što želimo prilikom vožnje. Svakako najvažniji sustav u automobilu je kočni mehanizam, ali usprkos toj činjenici mnogi ne posvećuju dovoljno pozornosti tom vrlo bitnom.

I skinemo mi jedan točak, on mi kaže sljedeće: Zadnje kočnice koče slabo ili. Cvile (mozda) pakne na zadnjim tockovima 26. Diskovi i plocice – istrosenost 7. Ako niste sigurni na šta sve treba da obratite pažnju kada su kočnice u pitanju, odnosno koji su to znaci koji ukazuju da sa kočionim sistemom.

Nove pločice i pakne hvataju čim se kočnica

Zadnje kocnice na autu

Polovni delovi CITROEN FORD MAZDA PEZO 1. Učitao korisnik Baja Samostalni Jahač ZAŠTO MI AUTO SLABO KOČI! Slično Prevedi ovu stranicu  10:50 Moto Auto Pirat Servis. Zašarafljene su u glavni kočioni, i iz njih idu cijeci za zadnje kočnice. Jesi ti siguran da oni postoje na mom autu, mi ih nismo vidjeli. Nove pločice i pakne hvataju čim se kočnica. Kočni mehanizam svakako je najvažniji sustav u automobilu, ali unatoč toj. Svi automobili sprijeda imaju disk- kočnice, a straga se koristi i. Kad dođe do zamjene prednjih ili zadnjih pločica moramo da obratimo pažnju na kočione. Kočnice na automobilu uvijek mijenjati u paru. Jasmo, to je pogotovo važno na autima s klasičnim automatskim mjenjačima koji ne. Dodatna provjera prikazanih proizvoda. Prikazuju se rezultati koji ne moraju odgovarati vašem vozilu, potrebna je provjera prikazanih rezultata.

Nije isplativo tokarenje nakon neravnomjernog istrošenja, već zamjena, koja je jeftinija – kočione obloge 60. Sad sam se vratio sa tehnickog i zamalo da ne prodjem tj zadnje kocnice jako slabo hvataju.

Zašto mi auto slabo koči!?!?!

Zadnje kocnice na autu

Sustav kočenja jedan je od onih sustava na automobilu na kojem ne. Iako je pregled kočnica najbolje prepustiti majstoru, postoje i znakovi da. Kočna ploča je crni dio umetnut u crvena kočna kliješta. Automobilska pločasta kočnica ili disk kočnica. Kočna obloga je s unutarnje strane kočne ploče i ne vidi. No, ponekad trebate i osluškivati svoj automobil koji Vam. Dobro znamo šta kočnice rade na automobilu, ali kako se to postiže nije toliko očigledno.

Danas pričamo o integralnom delu kočionog sistema. PRAVI REZERVNI AUTO DIJELOVI ZA SVAKU NARUDŽBU! Odaberite uslugu Silux Premium za kupovinu bez briga. Lokacija disk kočnica u automobilu prikazana je na Slici 10.

Ovaj ventil se javlja kod automobila koji imaju prednje disk kočnice i zadnje doboš kočnice. KOČENJE ČELJUSTIMA I BUBNJEVIMA. Bubanj kočnica je sastavljena od bubnja od sivog lijeva i polukružnih čeljusti za kočenje. Kao što je slučaj sa većinom novih tehnologija, disk kočnice su se prvo. Isto tako funkcionišu kočnice na automobilu, samo što kočione čeljusti. Nisi čuo da kočnice i novog auta oće da cvile, a sasvim ispravne.

I tvoje su takve, video si na tehničkom. Pitanje glasi koji su najčešči uzroci da se pokvari zamašnjak, na takvom autu, jer to nisu pakne da.