Zidne police za knjige

Proizvod je dostupan kod proizvođača. Opremite dnevni boravak ili ured funkcionalno i jednostavno. U Lesnini XXXL pronađite šarmantne zidne police i praktične police za knjige.

Set 3 zidne police Altai White Silver. Police su zapravo vrlo korisne u bilo kojem.

2 bijele zidne police za knjige

Zidne police za knjige

Neke predmete u svom domu volimo gledati i izlagati svaki dan. A neke druge pospremamo kad ih ne koristimo. Kakve god biblioteke ili police tražiš, sigurni. Zidne police – razlčitih veličina, oblika i dekora.

Odaberite mjesto gdje ćete odložiti svoje najdraže uspomene, knjige ili samo dekoraciju. Ovaj set od 3 zidne police će postati centralna točka bilo koje prostorije.

Otkrijte najnovije modele polica i poličara mömax

Zidne police za knjige

Sa nevidljivim sustavom ugradnje, ovaj polica je jednostavna za postavljanje i služi. S nevidljivim sustavom ugradnje, ove police su jednostavne za postavljanje i služe kao. Pevex Webshop – web trgovina prvog hrvatskog trgovačkog lanca!

Veliki izbor polovnih i novih polica. Police-metalne montazne police za ostavu – police na prodaju. Dekorativne, police za knjige,police za zid, zidne police. Nove i polovne police od drveta, metala, kovanog gvožđa i stakla, prodaja. TV police, zidne, ugradne, mon-tažne i dekorativne police za knjige, povoljna cena.

U našem asortimanu polica za predsbolje možete pronaći jednostavne zidne police ili police od nekoliko dijelova i nivoa. Možete ih koristiti za odlaganje sitnih. Set od 3 bijele police za knjige u obliku slova U. Ovaj set sastoji se od dvije zidne otvorene, police koje će. Bile one otvorene, zatvorene, zidne ili ne, jednostavno su nezaobilazne u opremanju.

Bogat izbor polica i biblioteka za dnevnu sobu. Pločaste police ili police od masiva visokog sjaja, različitih dimenzija i boja, otvorene ili zatvorene staklom za čuvanje knjiga.

Moderne i praktične zidne police

Zidne police za knjige

Uradi sam s08e03 – polica za knjige u industrijskom stilu DIY. Kako napraviti zidne police od. Prodaju se drvene police za zid u crvenoj boji, 4 kom. Ideje za pohranu i primjeri visećih polica zanimljivog dizajna.

Prekrasne zidne police za knjige, dječja soba, sa skrivenim nosačem, domaće izrade, od IKEA-e i. Razne zidne police za knjige mogu se odabrati u neobičnom obliku, one će biti potpuno nevidljive kada se u potpunosti napune knjigama. Bijele knjige police po abecednom redu ili po veličini. Praktične i dekorativne, police čine svaki dom funkcionalnijim i estetski privlačnijim.

U nedostatku kvadrata, tada birate zidne police, tako da ne zauzimaju.