Doškolovanje 4 godina

Učilište sa 17 godina tradicije i iskustva u obrazovanju odraslih. Doškolovanje omogućava polazniku upis u razred i završetak srednje škole. Namijenjeni su osobama starijim od 15 godina koje su završile osnovnu, a nisu. Priznaju se predmeti koje si imao u tvojoj srednjoj i koji su u ekonomskoj(ako jesu) tj. Upisuju polaznici koji imaju završen neki (npr.

III) stupanj obrazovanja, a žele završiti viši stupanj obrazovanja (III stupanj – IV stupanj).

Centar za obrazovanje odraslih libertas tuzla

Doškolovanje 4 godina

U ovom dijelu stranice možete pronaći zanimanja za 4. Privatna srednja strukovna škola s pravom javnosti Libar Široki Brijeg. Doškolovati se u nekom zanimanju znači položiti razrede koje niste. Za polaznike je organizirana nastava prema rasporedu i to svaki dan 4 sata.

Mašinski tehničar – operator za CNC mašine, IV IV. Polaznik je pri tome napunio 18 godina života.

Srednjoškolski programi, doškolovanja i prekvalifikacije

Doškolovanje 4 godina

Obrazovanje odraslih – programi za stjecanje srednje stručne spreme, prekvalifikacije, doškolovanja ili osposobljavanja za stručni rad. Nedostaje: 4 ‎ godina Ugostiteljsko-turističko učilište Zagreb – Upisi uciliste-ugostiteljsko-turisticko-zg. Posljednjih je godina najveće zanimanje za prekvalifikaciju u kuhara i. Pravo upisa imaju polaznici nakon završene srednje škole. Raspored predavanja za obrazovanje odraslih od 4. Posebni uvjeti: – polaznici upisani u program prekvalifikacije i doškolovanja prije polaganja završnog ispita. Obavještavaju se zainteresovani kandidati koji imaju.

IV stepena, srednjoškolski program upisuje kao program prekvalifikacije za sticanje novog zvanja. Postoje 4 stupnja tečajeva, a svaki u trajanju od 60 školskih sati. Opis zanimanja: Stjecanjem srednje stručne spreme za zanimanje hotelijersko turistički tehničar stječu se široke. Iako je nezaposlenost opći problem u Hrvatskoj, ona se na području Našica krajem prošle godine znatno smanjila. Molba u kojoj kandidat izjavljuje da je spreman za potrebno doškolovanje. Digital competences for staff in adult.

Kod doškolovanja i prekvalifikacije da bi vam izračunali točnu razliku premeta potrebne su nam Vaše svjedodžbe i tada. GODINA NASTAVNIKPREDMETTermin predavanjaProf.

Udruga porat kroz projekt "uključi se!" 24 osobe završile

Doškolovanje 4 godina

POU Osijek javna je obrazovna ustanova čiji je osnivač Grad Osijek. Svrha Učilišta je obrazovanje svih generacija već od pete godine života sve do poznih. DOŠKOLOVANJE: završena osnovna škola, 1. PREKVALIFIKACIJA: završena četverogodišnja srednja.

Radimo programe srednjoškolskog obrazovanja (3 ili 4 godišnji) u skladu sa. Za programe osposobljavanja upisi su tijekom cijele školske godine. Od početka rada Škola se bavi obrazovanjem odraslih polaznika.

Ove godine omogućeno je doškolovanje za 7 osoba za zanimanja: maser, njegovatelj, kuhar, slastičar i računalni.