Električni bmw i3

Saznajte više o dizajnu, dosegu, mogućnostima napajanja i mogućnostima povezivosti. Lokacija vozila: Sesvete, Sesvete. BMW i3s ubrzava još brže, u 6,9 sekundi. Sjeli smo za upravljač neobičnog, inovativnog, ali nevjerojatno zabavnog potpuno električnog vozila bavarskog BMW -a.

Kupite ili prodajte auto putem. BMW će na tržištu imati 13 novih potpuno električnih modela.

Bmw i3 ostaje na tržištu do 2024

Električni bmw i3

Eura poticaja za električni automobil – Prelazak na električni. Učitao korisnik Polovni automobili TROŠI 1 EVRO na 100km! BMW -ov prvi električni automobil i3 lansiran je prije četiri godine. Možda biste mogli očekivati da će nakon četiri godine, prilikom redizajna, i3.

AUTONOMNO ELEKTRIČNO VOZILO BAZIRANO NA BMW -u i3 Kao i svake godine, švicarski Rinspeed će na Sajmu automobila u Ženevi predstaviti neobični. Tri godine kasnije kapacitet je povećan na 33 kWh i. Najzanimljiviji članci, slike i video vezani za temu BMW I3. Najprefinjeniji oblik zadovoljstva je spontano zadovoljstvo – spontano kao sasvim električan sistem BMW ePogon.

Hibridni i električni bmw budućnosti oznake

Električni bmw i3

Autor: Marijan Alić Foto: BMW. Posebna ponudba električnih vozil BMW. Električne bicikle Greyp by Rimac osvojili su Jadranka. Gradu odobrena sredstva za kupnju. BMW je s modelom i3 zakoračio u električno. BMW Group je pripravljen, da tudi v prihodnosti odigra vodilno in prelomno vlogo pri oblikovanju osebne mobilnosti na premium nivoju. BMW će od srpnja početi ugrađivati nove baterije u svoj manji električni model i3 koje će mu značajno povećati doseg s jednim punjenjem.

To je ujedno prvi velikoserijski model pokretan isključivo na struju, a u opticaju je već punih 6. Inicijalni model raspolagao je sa 190 km. Je strah pred premajhnim dosegom električnih avtomobilov odveč? BMW i proširuje ponudu svojeg kompaktnog električnog automobila BMW-a i3, a od ljeta. Prva regionalna platforma za punjenje električnih vozila i mreža punjača.

Sortiraj po popularnosti, Sortiraj po prosečnoj oceni, Sortiraj po datumu dodavanja. REZULTATI IZVLAČENJA ODRŽANOG 15. Kako prenosi B92, portparol BMW -a izjavio je za nemački. BMW -a i3 koji će službeno biti predstavljen javnosti 29.

Menjalnik, avtomatski menjalnik.

Ovo su najsnažniji električni automobili na hrvatskom tržištu

Električni bmw i3

Skoraj štiri metre dolg električni avtomobil. Serijski videz BMW -ja i3 je zelo podoben že večkrat videni študiji prvega bavarskega serijskega. Automatska klima, djelomično koža: smeđa, Navigacijski uređaj s prikazom.