Fond za zaštitu okoliša hnž

Ukoliko želite da nam postavite neko pitanje ili da uputite vlastitu sugestiju molimo da nam se javite. Predmet javnog natječaja je prikupljanje prijava za sufinanciranje projekata s ciljem korištenja obnovljivih izvora energije u gospodarskim. Dizajn izgrađenog okoliša utječe na sve nas, na naše ekonomije i prirodni okoliš, a uloga Savjeta za zelenu gradnju diljem Evrope i svijeta jest voditi.

Fond za zaštitu okoliša vrši aktivnosti u oblasti očuvanja, održivog korištenja, zaštite i unaprjeđivanja stanja okoliša i korištenja obnovljivih izvora. Fond za turizam dostupan je putem bespovratnih sredstava za partnerstva koja.

Fond za zaštitu okoliša hnk

Fond za zaštitu okoliša hnž

Stupanj stručnog obrazovanja: Visoka stručna sprema. FOND ZA ZAŠTITU OKOLIŠA FEDERACIJE BOSNE I HERCEGOVINE. Zakon o Fondu za zaštitu okoliša FBiH (Fond), čime je Fond formalno osnovan. Mostar: Učenici sadnjom obilježili Dan zaštite okoliša. Pogledajte slične aktuelne javne prodaje – licitacije.

Zakona o zaštiti okoliša HNŽ koje se odnosi na. Građevinski fakultet Sveuč ilišta. Energetska efikasnost u zgradarstvu –.

Ispravka javnog natječaja za korištenje sredstava fonda radi

Fond za zaštitu okoliša hnž

Podrška klasterskom povezivanju MSP i formiranim klasterima u HNŽ. Zaštita i uređenje poljoprivrednog zemljišta. Fonda za zaštitu okoliša HNŽ – gsp. Ministarstva trgovine, turizma i zaštite okoliša HNŽ. KM za završetak zamjene postojeće i zastarjele rasvjete, novom LED rasvjetom. Fortuna trade tours DMC, Mostar. Molimo sve naše župljane da se odazovu na ovu. Odluka o davanju suglasnosti na Odluku o izvršenju Financijskog plana.

Povodom obilježavanja Svjetskog dana zaštite okoliša, u suradnji s MZ. We have all the Fond Za Zaštitu Okoliša Collection. U povodu obilježavanja Svjetskoga dana zaštite okoliša, u suradnji s. Realizavija projekta "Zeleni kanton".

Uprava za procjenu utjecaja na okoliš i održivo gospodarenje otpadom. Federalni fond za zaštitu okoliša.