Monter centralnog grijanja varioc trazim posao u bih

Sjedište tvrtke je u Zagrebu, ali posao se obavlja u cijeloj Hrvatskoj te u inozemstvu. Potrebni vodoinstalateri,elektricari, monteri centralnog grijanja, varioci Co2 i Tig. Prilika posao – """ELEKTRIČAR VIŠE IZVRŠITELJA""" – Van BiH.

Vrsta posla: stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme. Pronađite ili ponudite posao. Opis del in nalog: – montaža vodovoda in ogrevanja v novih stanovanjskih.

Međimurski internet portal

Monter centralnog grijanja varioc trazim posao u bih

Za posao u Njemačkoj tražimo više montera centralnog grijanja i vodovodnih instalatera. Austrija – Austria, Bosna i Hercegovina, Italija – Italy, Makedonija, Njemačka – Germany, Slovenija, Srbija, Velika Britanija – United. Rad u Njemačkoj, njemačka firma – prijava i sve ostalo. Ponuda aktivnih natječaja za zapošljavanje u Hrvatskoj. Tražimo varioce TIG – MIG- MAG. BERLIN, Sudeći prema statistici Savezne agencije za rad, Njemačkoj fali.

U Srbiji radim kao varioc, monter centralnog grejanja zanimaju me poslovi u. Oglasi za posao: slobodna radna mjesta u Hrvatskoj.

Centralno grijanje archives

Monter centralnog grijanja varioc trazim posao u bih

Opis posla: MONTER CENTRALNOG GRIJANJA, PODNOG GRIJANJA I. POSAO U NEMAČKOJ – Potrebni radnici – traže se Monteri centralnog grejanja i Vodoinstalateri. Ljubljana potražuje radnike za. Monter centralnog grijanja, vodovoda i klimatizacije. Najveća ponuda oglasa za posao.

PEMONT je poduzeće proizvodnog. RAD NA MONTAŽI INSTALACIJA CENTRALNOG GRIJANJA, KLIMATIZACIJE I VENTILACIJE POŽELJNO RADNO. Vaši zadaci: – montiranje sustava grijanja i Sanitarija prema nacrtima – održavanje.

U novije vreme poslovi u Sloveniji se traže najčešće preko Internet. Ispravna izvedba svih detalja koji su izuzetno važni za ukupnu razinu zaštite. Stariji Mario uči za montera centralnog grijanja, a mlađi Marko, rođen 16. Zavarivac -atest(Mig-Mag)Rel Zavarivac -Bravar- Monter. Trazim mladju zensku osobu koja bi zivela u Nemackoj odrzavala kucu.

Potrebni monteri sa iskustvom i željom za radom i učenjem, sa EU ili BiH papirima, za rad u Njemačkoj. KOJA POSLUJE U GOTOVO 50 ZEMALJA NA 5 KONTINENATA, A U HRVATSKOJ SMO JEDNA OD. NAJTRAŽENIJI POSLOVI U NEMAČKOJ: Električar, vodoinstalater i anesteziolog. Hteo bih da podnesem zahtev za posao elektro instalatera u.

Monter centralnog grijanja (m

Monter centralnog grijanja varioc trazim posao u bih

Trazim posao monter centralnog grijanja i vodoinstalacija. Ako Vas zanimaju sezonski poslovi u turizmu u Hrvatskoj posjetite naÅ¡ portal. Odgovori Firma Spaladium traži bravare- montere, zavarivaÄ e sa. Zanimaju te oglasi za grad Njemačka? Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu 11.

Posao Mladenovac, Klik do posla.