Najprodavaniji auto u svijetu 2019

Imati automobil koji je najprodavaniji u svijetu nije samo čast nego se iza toga krije i lijepa zarada. Naime, iza pomnutog dvojca Golf – Polo, na 4. VW Tiguan, dok se na peto mjesto najprodavanijih automobila u Evropi “ušunjao”. Evo je lista deset najprodavanijih modela u svijetu ove godine – sa prošlogodišnjom popozicijama i brojem prodatih jedinica: 1. Ubedljivo najpopularniji model u prošloj godini bila je Toyota Corolla koja je prodata u 1.

(foto) znate li koji je najprodavaniji automobil na svijetu

Najprodavaniji auto u svijetu 2019

Znate li koji je najprodavaniji automobil na svijetu? Tri najprodavanija pojedinačna modela u svijetu lani su bila Ford serije F. Najprodavaniji automobil kod nas je prošle godine bila Škoda. Tojota Korola, Ford F serije i Honda Sivik su tri najpopularnija automobila na svetu ove. U Rusiji je najprodavaniji model Kia Rio, no na drugom i trećemu mjestu su Lade.

VW očekuje još veću prodaju ovog automobila. Porast prodaje na razini mjeseca srpnja iznosio je 8,26 posto dok se.

Ovo su najpopularniji automobili u svetu u 2019

Najprodavaniji auto u svijetu 2019

Na adrese diljem svijeta stiže misteriozno sjeme iz Kine. Nemački auto -gigant ima čak tri modela među pet najprodavanijih na evropskom kontinentu, dok čast. Tri najpopularnije marke automobila u prošloj godini bile su Toyota, Volkswagen i Ford. Ubjedljivo najpopularniji model u prošloj godini bila je Toyota Corolla koja je prodata u. Renault Clio je najprodavaniji model u svibnju, a slijede ga VW Golf i Peugeot 208. ZANIMLJIVOSTI SVIJETA AUTOMOBILA JESTE LI ZNALI? Najpopularniji automobil u Hrvatskoj prema prodaji novih automobila. U nastavku pročitajte i koji su najprodavaniji modeli. VW Golf”, a za njim slijede ”Renault Clio” na drugom mjestu i ”VW Polo”.

Prateći samo najbogatija svjetska automobilska tržišta lako je izgubiti širi pogled na automobilsku industriju. Automobile ne proizvode samo Evropljani. BERLIN – "Volkswagen" automobili izbili su na vrh najprodavanijih u svijetu. U prošloj godini "Volkswagen" grupa prodala je rekordna. Mi vam predstavljamo 10 najprodavanijih automobila svih vremena.

Europa je ostala treće najveće tržište automobile u svijetu, nakon Kine i SAD-a i pored pada prodaje u. VW Golf je ponovo bio najprodavaniji automobil u Europi (445.754 prodatih primjeraka), ali se.

Top-10: najprodavaniji auto-brendovi u 2019

Najprodavaniji auto u svijetu 2019

OVO SU NAJPRODAVANIJI AUTOMOBILI U SRBIJI Jedan model pao je sa prvog na sedmo. Ovo je najprodavaniji automobil u BiH. Tržište automobila u Bosni i Hercegovini bilježi rast šestu godinu zaredom. Među prvih deset najprodavanijih automobila u Evropi dominiraju nemački i. Očekivano, najprodavaniji novi automobil u Evropi za prvih šest meseci. Prva tri mesta zauzele su veoma poznate. Među 30 natraženijih modela automobila u Njemačkoj, samo jedan nema. Upravo prenosimo listu od 5 najprodavanijih modela na svetu prema podacima kompanije Global Auto Database koja podatke dobija iz 300. To su Škoda Octavia, godinama najprodavaniji automobil u Hrvatskoj, i Volkswagen Golf, najpopularniji auto na europskom, ali i hrvatskom.

Kako pišu RTL vijesti, najprodavaniji automobili na svijetu u prošloj. Specijalni prilog Slobodne Dalmacije iz auto moto svijeta. Tržište treći mjesec u padu: benzinci i dalje najtraženiji, a ovo su najprodavanije marke i modeli.

Tako prema podacima tvrtke JATO Dynamic, najprodavanije vozilo na svijetu u prvoj polovici godine je – Ford F-series!