Reklamni upaljaci

U web ponudu izdvojili smo nekoliko vrsta reklamnih upaljača. Za kompletnu ponudu pregledajte naše kataloge! Upaljači s tiskom, elektronski upaljači, tisak na upaljače, promo upaljači, reklamni upaljači, upaljači sa svjetlom, svijetleći upaljači.

Reklamni upaljači s tiskom vašeg logotipa ili brenda. Osigurajte promociju vaše tvrtke ovim jeftinim i korisnim poklonom jer to je odlična investicija. Upaljač s tiskom vašeg logotipa ili reklamne poruke jedna je od najpovoljnijih i najneposrednijih vrsta promocije vaše firme, proizvoda ili usluge.

Štampanje upaljača, reklamni upaljači, upaljači na poklon

Reklamni upaljaci

Za plastican upaljac preporucujemo tehniku brendiranja sito ili. Za metalne upaljace preporucujemo. Najveća ponuda upaljača – pronađite idealan promotivni proizvod za Vas ili Vašeg klijenta u ovom bogatom izboru reklamnih artikala! Upaljači su i dalje nezamenljiv reklamni materijal obzirom na cenu i raširenu upotrebu. U ponudi su plastični i metalni upaljači.

Cena bez PDVa u €, Cena sa PDVom u €. PRINT NALJEPNICA ECO flexo tisak u boji.

Poslovni pokloni i darovi 2020

Reklamni upaljaci

APLIKACIJA NALJEPNICA Wrap around labeling tehnologija. Zahvaljujući svom elegantnom izgledu metalni upaljači su gotovo potisnuli sve druge slične proizvode i dospeli na sam vrh. Cena sa stampom logotipa Jednobojna stampa jednostrano 20 din obostrano 24 din Kolor stampa samo na bele upaljace jednostrano 25 din obostrano 30 din.

Upaljač je predmet koji svaki pušač želi imati u svome džepu, kemijskih olovaka – koliko godi ih posjedovali – uvijek nedostaje, zgodan i praktičan privjesak. REKLAMNI UPALJAČI su jedan od veoma traženih reklamnih artikala. KALENDARI OLOVKE UPALJACI SA REKLAMOM ROKOVNICI. U našoj ponudi se nalazi veliki broj modela upaljača, kremen upaljači, elektronski. Sito stampa- olovke, upaljaci, reklamni materijal. U zavisnosti od vrste upaljača ide i minimalna količina upaljača. Brendiranje upaljača radimo tampon, sito ili digitalnom štampom.

Mogućnost dotiska: tampontisak, sitotisak, UV tisak. Minimalna količina pakiranje od 50 komada. Plastični punjivi promidžbeni upaljači. Promotivni upaljači se prodaju u setu od 50 komada raznih boja. Ttisak loogotipa na promo upaljače po vašem izboru!

Planiranje ulaganja u marketingu podložno je trendovima i često se odvija po preporuci vodećih svetskih marketinških stručnjaka. Ronson je razvila svoj prvi upaljač nazvan " Wonderlite".

Promotivni upaljači chisper

Reklamni upaljaci

Zato su reklamni upaljači s tiskom jedna od najneposrednijih i cijenom. Materijal od koga su sačinjeni naši upaljači su plastika, metal i guma, raznih boja i dezena. Na našim upaljačima vršimo tampon štampu do 4 boje, prema.

Drugu najtraženiju, najpraktičniju i najefektivniju kategoriju reklamnih artikala svakako predstavljaju reklamni upaljači. Bilo da su metalni, plastični, USB ili Zippo.