Auta u budućnosti

Mercedes je takođe pokazao da želi da bude jedan od najboljih automobilskih proizvođača u budućnosti i predstavio je svoj BIOME koncept automobil. Budućnost automobila mogla bi nas lišiti ključeva, jer bi se tehnologija, koja se već koristi u drugim područjima, mogla proširiti i na ovo. Kia je u New Yorku predstavila svoju viziju budućnosti električnih vozila i ona prema njima izgleda jako vruća.

Na ovogodišnjem CES- u iznimka je Mercedes-Benz CLA Coupé, koji je tamo premijerno pokazan u serijskom obliku, ali i kod njega je. Električni, dijeljeni, autonomni – budućnost je automobila i autoindustrije u sljedećim desetljećima, no pitanje je hoće li Hrvatsku zaobići.

Pogledajte kako će izgledati automobil budućnosti

Auta u budućnosti

Korejski div imao je jedan od najupečatljivijih automobila u Las Vegasu. Njihov koncept zove se Elevate i radi se o potpuno novoj kategoriji. Najbolji automobili budućnosti. Kada je u režimu automobila njegova maksimalna brzina je 160 kmh, dok kada je avion, on razvija dvesta bez ikakvih. Trenutačno to nije realistično te je cilj autonomnih vozila. U "isprepletenom gradu" u kojemu japanski proizvođač automobila Toyota u stvarnom okruženju želi testirati tehnologije budućnosti trebalo bi.

Slično Prevedi ovu stranicu 1:28 Tokijski salon automobila je sav u znaku budućnosti.

Tehnologija za održivu budućnost

Auta u budućnosti

Ukupno 179 proizvođača automobila pokušava da. Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu 27. Toyota je u Amsterdamu predstavila svoju viziju budućnosti automobilizma ili budućnosti mobilnosti uopšteno. Rimac smatra da će budućnost, u kojoj će električni automobili igrati važnu. Mi u Volvo Cars inoviramo za bolji život. Dizajn ovog automobila možemo opisati kao atraktivan i radikalan, kakav često zamišljamo u budućnosti, dok unutrašnjost, kažu iz Renaulta.

Hodžić: Komponente za električna vozila u budućnosti veliki izvor poslova. PKFBiH posjetio Međunarodni sajam automobila koji se održava u. Venture capital fond Lead Ventures, specijaliziran za investiranje u scale-up kompanije, ulaže novih 3 milijuna eura u CEE regiju. Americi: Od povijesnih veličina do vozila koje definira budućnost! Američki magazin Motor Trend izabrao je 10 ključnih automobila na. Dugoročna profitabilnost izgledna je samo ako proizvođači automobila u potpunosti preobraze svoje poslovne modele. Sistemi za asistenciju u vožnji postali su nezamenljiv deo savremenog automobila, dok nas u budućnosti sasvim sigurno očekuje dalji razvoj u. Inovativnost usmerena na održivu budućnost leži u srcu naše poslovne vizije.

Od malih gradskih, preko porodičnih automobila, do kompaktnih krosovera i. Ekspanzivni rast broja automobila u svijetu, te velike količine ispušnih plinova doveli.

Opel u bliskoj budućnosti ne planira proizvoditi

Auta u budućnosti

Električni automobili su u razvoju no u bližoj budućnosti će postati vozila. Taj će vizionarski konceptni automobil na Opelovu štandu u paviljonu 8 pokazati publici što u budućnosti mogu očekivati od proizvođača automobila iz. Kijin novi direktor dizajna objasnio je kako će proizvođači automobila u budućnosti nakon pandemije morati raditi kabine vozila u kojima se. Volkswagen klasične „Bube“ pretvara u one pokretane samo na struju, a koje su možda i bolje od nove EV „Bube“ Premda je Volkswagen.

Francuska Vlada najavila pomoć proizvođačima automobila. Nakon benzina, dizela, struje i običnog plina – vozila će u Hrvatskoj početi koristiti i LNG ukapljeni plin kao gorivo budućnosti! U budućnosti će većina automobila imati naplatke od, najmanje barem 24 cola!