Dijelovi motora

Puno je razloga zašto je dobro znati kako radi motor u vašem automobilu, od toga da znate što mu u vožnji odgovara, a što treba izbjegavati. Auto dijelovi Fransoa vam nude veliki izbor dijelova motora renomiranih svjetskih proizvođača za sva osobna i laka dostavna vozila po povoljnim cijenama. Preskoči na odjeljak Osnovni dijelovi motora – Osnovni dijelovi motora su: temeljna ploča, koljenasto vratilo, ojnica, križna glava, cilindar, cilindarska.

Dijelovi motora moraju imati visoku kvalitetu koja će motoru omogućiti vrhunske performanse i dugi radni vijek. Motori s unutarnjim izgaranjem su motori kod kojih gorivo izgara u radnom prostoru koji služi i za pretvaranje kemijske energije goriva u. Motor je i najskuplja komponenta vozila koju.

Najbitniji dijelovi motora automobila

Dijelovi motora

Motor s unutarnjim izgaranjem Dijelovi motora s unutarnjim. Dakle, blok cilindra osnova je motora na kojem su obješeni preostali dijelovi. A jedan od načina kako to možete učiniti je da redovito sipate motorna ulja u automobil. To će osigurati da svi dijelovi motora budu podmazani i. Nepokretni dijelovi motora s unutarnjim izgaranjem.

Srodni članci Motor automobila – kako radi motor i delovi motora MD AUTO. Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu 18.

Najvažniji dijelovi automobila

Dijelovi motora

Ovde saznajte sve najvažnije informacije o. Provjeri ponudu dijelova motora. Rezervni dijelovi namijenjeni Tomos motorima – radilice, cilindri, klipovi, karburatori, karike, brtve i puno drugih dijelova iz Tomosovog. Elektro-starteri i njihovi dijelovi, čepovi za spremnike goriva, slavine goriva.

Pronađite i naručite u veliko asortimanu dijelove za vaš motor koji stižu na vaša vrata brzi i spremni za ugradnju kako bi sezona bila sigurna. Blok motora Glave motora Ventili i vodilice Dizne,pumpe goriva Karike,klipovi, cilindri Klipnjače Radilice Pumpe vode i ulja Turbo punjači. Kupite rabljene Scania Dijelovi motora na traktorpool.

Pogledajte atraktivne ponude visoko. Da bi se spriječilo trenje, ulje cirkulira u motoru, koji hladi dijelove motora s unutarnjim. DIJELOVI MOTORA I KOMPONENTE POMAZIVANJA MOTORA. Prikazujemo 1–10 od 65 rezultata.

Motor i dijelovi motora za traktore. Razvrstaj po cijeni: manje do veće. Prodaja motora i dijelova motora za traktore u malim oglasima sa slikama, opisom i cijenom.

Pitajte, šaljite slike stroja, motora, dijela putem Viber-a, Whatsapp-a ili maila i već isti. Velik izbor novih i rabljenih.

Rabljeni scania dijelovi motora

Dijelovi motora

Kućište motora Objedinjuje sve pokretne dijelove klipnog mehanizma u jednu cjelinu. Izrađuje se od raznih aluminijskih legura i sivog. Ova web stranica koristi kolačiće kako bi se osigurala pravilnu funkcionalnost košarice za kupnju i napredak naplate.

Ako nastavite pregledavati web. Isuzu dijelovi motora od top oglašivača.