Filter zraka za motor

Filter zraka veoma je bitna stavka na svakom vozilu jer motor za pravilno funkcioniranje treba zrak, međutim ukoliko u njega dospiju čestice iz zraka, lako se. Filteri zraka skupljaju krute čestice poput mineralne prašine, čađu te organske čestice koje lebde u zraku, a budu usisane u motor. Napredak u konstrukciji filtera.

Bosch filteri za zrak štite motor, te pouzdano čiste usisani zrak od čestica i omogućavaju postizanje optimalne. Zračni filteri su vrlo važna komponenta za sve motore s unutarnjim izgaranjem. Njihova svrha je pročišćavanje usisnog zraka od prašine i ostalih nečistoća koje.

Koliko služi filter zraka za putničke automobile

Filter zraka za motor

Motorno ulje je od vitalnog značaja za motore s unutrašnjim izgaranjem. Držimo kompletnu K&N ponudu performance filtera za zrak. Sportski filter zraka TNT R EVOLUT II Box. Motor automobila troši puno zraka, otprilike 18. Sav taj zrak ulazi direktno u komoru.

Međutim, filter na koji se uvijek najmanje obraća pažnje je filter zraka. Pitajte, šaljite slike stroja, motora, dijela putem Viber-a, Whatsapp-a ili maila i već isti. Dakle, kad motor ne bi imao filtar zraka brojne nečistoće abrazivno bi.

K&n filteri zraka za motocikle

Filter zraka za motor

Cijena: 644,00 Kn Sniženo: 450,80 Kn. Ovaj filter smješten je unutar zatvorenog kućišta, u blizini motora kako bi osigurao da u motor ulazi isključivo zrak oslobođen od svih štetnih. Bilo koji motor s unutarnjim izgaranjem zahtijeva rad zraka. Bez njega gorivo se ne može zapaliti. Također, kada u motoru nema dovoljno zraka. U kategoriji Motor ćete naći potkategoriju Filteri u kojoj se nalaze svi filteri za vaše vozilo. Možete izabrati kvalitetne filtere ulja, zraka, kabine i goriva priznatih.

U procesu rada, motor mora apsorbirati puno zraka. Ako zrak nije filtriran, prašina lebde u zraku je udahnuti u cilindru, a trošenje grupe klip i cilindar će se. Bez čistog filtra svaki motor brzo će početi kašljucati. Sam filter zraka može biti četvrtastog ili kružnog oblika, izrađen je iz papira ili posebnih sinetičkih. Filter GLJIVA za skuter motor fi=39mm PERFORMANCE.

K&N filteri zraka imaju vijek trajanja kao i motocikl. Koliko često perete filter zraka? ULOŽAK FILTERA ZRAKA STARA TIPA URSUS C-335. Svaki motor za svoj rad treba gorivo, a gorivu za učinkovito sagorijevanje treba kvalitetan i zrak.

Količina i kvaliteta zraka izuzetno su bitne za besprijekoran rad. Tražite li novu kosilicu, motornu pilu, trimer ili neki drugi uređaj za vrt i okućnicu ili Vam je potreban novi višenamjenski stroj za profesionalno uređenje okoliša.

Kako sami zamijeniti filter zraka u automobilu?

Filter zraka za motor

Filteri zraka za Honda motore ugrađene na kosilice, agregate, pumpe za vodu, kultivatore, freze, trimere i. Funkcija filtera zraka je zaštita motora od vanjskih prljavština. Ovisno o snazi motora (kubikaži), motor "udiše" od 200 do 500 kubičnih metara zraka svakih sat.