Gumica za brisače

Otporna na temperaturu i kiseline. Gumice brisača predstavljaju jedan od najvažnijih, ako ne i najvažniji dio metlica brisača. Naime, gumice imaju izravni kontakt s vjetrobranskim.

Swissint – zamjenske grafitne gumice brisača. Neusporedive s drugim istovjetnim proizvodima na tržištu.

Gumica zadnjeg brisaća 330 mm (1 kom )

Gumica za brisače

Istovjetne u kvaliteti sa originalom na idea automobilu. Silikonska gumica na brisačima obavit će svoj posao kako treba. Ovo se posebno odnosi na novo postavljene brisače, što se podrazumijeva.

Zamijenite gumice za metlice brisača s okvirom, koje odgovaraju veličini metlice ili ih. Nažalost nisu pronađeni proizvodi koji odgovaraju vašem odabiru. GUMICA ZA METLICE BRISAČA 61cm CARTREND.

Gumica pumpice za pranje stakala vw

Gumica za brisače

Grafitna gumica brisača, dužine do 600mm. Servisi i auto radione po: 1 Karton (40 kom.). Metlice brisaca standardne i flat AKCIJA RASPRODAJA. REZERVNA GUMA BRISAČA ZA OSOBNA VOZILA.

Pogodno za sve modele osobnih vozila s brisačima duljine 610 mm. Gumice za metlice brisača jednostavno se skrate po dužinioriginalnih gumica i umetnu u. Učinite zamjenu gumica u brisačima bez okvira. Svi gumeni dijelovi, naime, takav materijal sastoji se od glavnog. Gumica za brisač zamenska – tanja 0. Cijena je za set od dvije gumice. Bosch AeroTwin zamjenske gumice za brisače.

Dužina jedne gumice je 750 mm – krati se prema potrebnoj. Možete izabrati brisače marke Valeo. Svaki vozač vrlo dobro zna koliko naporni mogu biti potrošeni brisači koji više prljaju šajbnu nego što je brišu.

Carpoint gumice brisača 71 cm 2 kom

Gumica za brisače

Dotrajalost brisača znači i novi trošak. Uzimanje samo tih "gumica" je po meni najbolje za zadnji brisac, obicno. Same gumice za brisace sam probao i one su se pokazale najlosije. Osim toga gumica brzo stari i postaje sve tvrđa. Fine gumice brisača mogu se brzo oštetiti ako njima brišete po zamrznutom staklu. Univerzalno punjenje univerzalnog brisača. Metlica brisača je vanjski dio brisača koji obavlja svoju glavnu funkciju brisanja stakla i na njoj se nalazi gumica. Brisači (silux.rs) se sastoje od dva glavna dijela, drzača za brisače i metlice koja se stavlja na te drzače. Na metlici se nalazi brisna gumica. Konstrukcija poluga metlice brisača je deformisana. Koliko dugo će dobro obavljati svoj zadatak, u velikoj mjeri zavisi od kvaliteta gumica na metlicama brisača.

Brisači, kada padaju kiša ili snjeg, moraju da obave. Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate. Pogledajte našu ponudu školovanja! Imate vlastitu ideju za školovanje? Pišite nam o tome u formi za kontakt. A brisači ne mogu da obrišu dovoljno dobro prednju šoferku bez sjaja na njoj. Našu ponudu pumpica za pranje vetrobranskog stakla pogledajte ovde.

Aerotwin ili standardna metlica brisača?