Koji je najbolji auto za odrzavanje

Pročitajte koji su najisplativiji automobili za održavanje. Saveti i iskustva vlasnika nabrojanih vozila o troškovima servisiranja i održavanja. Fiat Punto je izuzetno povoljan automobil i za kupovinu, ali i za kasnije održavanje.

U pitanju je mali, gradski hečbek koji je veoma startan. Ulaganje životne ušteđevine u automobil koji ne ispunjava ni djelić vaših potreba strašan je scenarij. Najbolji automobil u klasi nije uvijek i najbolji izbor.

Ovo su sjajni auti koje možete kupiti za manje od 5000 eura

Koji je najbolji auto za odrzavanje

Sve su ovo faktori koji odlučuju o tome hoće li automobil nakon dvije. Mercedes, koji je zbog svoje cijene i troškova održavanja u zemlji kao. Dobra prilika ako vam treba auto koji će poslužiti za sve potrebe. Ako vam treba jednovolumen za obitelj Ford C-Max je najbolji izbor kada je. Jeftiniji za redovno održavanje (mada kod mnogih ta razlika nije velika). Dakle, koji su polovni automobili najbolji za početnike? Ako kupite Senic, imate održavanje kod mojih majstora po ceni kao za mene, odnosno plaćate ruke.

Budimo iskreni, najbolji auto je automobil koji vi želite!

Automobil sa najnižim troškovima održavanja i potrošnjom

Koji je najbolji auto za odrzavanje

Pitanje: Poštovani gospodine Todoroviću, potreban mi je automobil karavan, porodičan a ujedno i sa jakim trapovima i pouzdanim. JTD motor od 116KS je najbolji dizel motor koji je ikad. Da li želite da znate koji su najbolji polovni automobili za naše uslove. KS) jedanje od jeftinijih modela za održavanje, iako. Kada prosječani čovjek kupuje automobil, osim nekih određenih funkcionalnih i estetskih elemenata, posebnu pažnju pridaje cijeni održavanja. Troškovi održavanja vozila ne smiju se smatrati poslovnom tajnom. Zašto biste onda kupili automobil za koji ne znate koliko koštaju dijelovi. Sljedeći put kad budete kupovali automobil sigurno ćete željeti. CarMD rangiralo je automobile na temelju vrste. Iako je nešto skuplji za održavanje, vrlo je racionalna i kupovina Audija A3.

Oni koji nemaju povjerenja u automobile koji su izašli iz garancije. Dakle, traži se auto koji nije ultrarijedak, model koji u svakom trenutku ima. Ako vam je kum baš slučajno mehaničar, nije skupa za održavanje. Prednosti: Moderna i lijepa, odličan interijer, najbolji auto za male novce ako. VW i Skoda su trenutno najbolji izbor u BiH. I to ponajvise zbog cijene jer se placa 7% poreza (u odnosu na 20% za sve druge marke).

Sada se postavlja pitanje koji automobil kupiti?

Najtraženiji polovnjaci u 2017

Koji je najbolji auto za odrzavanje

Audi A4 je odličan auto koji nudu izuzetno vešanje i osećaj vožnje. Svi kupci bi trebalo da provere ulje i istoriju održavanja jer pojedini modeli mogu da imaju problema. Preko aplikacija na kojima se nude automobili smo tražili model koji se. Ako ste se zapitali koji su to polovni automobili bili najtraženiji u Srbiji u. Drugo: Fiat Panda je verovatno najbolji auto u svojoj klasi, i jos uvek. Jako izdrzljiv motor pristojne snage, odrzavanje nije preskupo i udobnost je ok.

Peugeot 508 može biti idealan veliki auto, samo pod uslovom da je redovno održavan cijeli. Tamošnji renomirani portal o automobilima, troškovima održavanja i. Ako Vas zanima koji rabljeni automobili najbolje zadržavaju vrijednost, svakako pročitajte ova dva članka:. Next article Koji BMW M3 ima najbolji zvuk? Ovih devet modela su u samom vrhu po novcu koji treba izdvojiti za njihovo. I dok u pitanju nije baš precizno izrađen sportski automobil ili skupa i. VIDEO Ovo je motor koji će pokretati najbolji sportski auto na svijetu. Najveća mana: skupo i mukotrpno održavanje.

Audi S3 Prije dvanaestak godina S3 je bio pravi ziheraš, auto koji pruža puno gripa i. U obzir smo uzimali godište, kilometražu, održavanje, ali i marku vozila pa evo kakvu.