Lampica grijača blinka audi a6

BIH i kaze na auto putu mu pocela treptati lampica od grejaca,on stao ugasio auto, upalio i sve ok. Blinka lampica grijaca – GARAŽA forum forum. Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu 28.

Ljudi u pitanju je onaj Audi 2. Sad je auto normalno upalilo i normalno radi ali lampica grijaca blinka. Jel bi mogao bit jedan od grijaca?

Lampica grejaca blinka u voznji

Lampica grijača blinka audi a6

Zdravo ljudi,,,imamam problem sa Audi A6,,sinoc sam pokusao. Bluemotion problem – Forum Klix. Jedan od čitatelja je primijetio kako se u njegovom automobilu tijekom gradske vožnje konstantno pali te gasi lampica grijača. TDI 115 KS, pojavio mi se neki problem, u toku voznje mi se upali lampica od grejaca i nece uopste. Posle stotinak kilometara voznje na otovrenom putu pocela je da blinka lampica grejaca na tabli.

Lampice upozorenja nas obavještavaju o radu najvažnijih sustava u automobilu. Jedna od njih je i lampica motora, tzv.

Kako da prepoznamo kvar grijača?

Lampica grijača blinka audi a6

Audi A4 je tipičan njemački automobil, koji i nakon 200. SVI MODELIPROBLEM – Svijetli lampica za indikaciju kvara motora (MIL). Indikator položaja brzine mjenjača blinka. Neka uradi dijagnostiku, očita greške baš tada kad blinka lampica grejača. Kako da prepoznamo kvar grijača? Kada u hladno zimsko jutro date kontakt na svom dizel automobilu, primijetićete lampicu u obliku spirale koja će se isključiti nešto kasnije od. Auto mi pali odlicno ali ujutru pri startovanju ostane upaljena lampica da. Golfa 2, Audija 80, Džetu ili tako neki auto sa tim motorom, a probao je sam. Lampica grijača uredno se upali i ugasi, cca 10-ak sekundi i tek onda. Grijač motora, kao električni dio, ima svrhu pomoći pri paljenju hladnog dizel. U Rusiji je Audi A6 C6 (4F) jedan od najpopularnijih automobila.

Budući da se ventili grijača lijepe na 100 tisuća kuna, počinju kvarovi u. Kontrolna lampica treperi istovremeno s pokazivačima smjera na vozilu i prikolici. Auto izbacuje gresku acuatora turbine u blinka lampica grijaca i chek engine i auto je u safe modu normalno. Crvena lampica ( lampica sa simbolom termometra) upaliće se s razlogom. Ovo je ključna lampica na instrument-tabli bilo kojeg automobila.

AUDI A3 – BLINKA LAMPICA GRIJACA.

Paljenje i gašenje lampice u autu upućuje na ozbiljan kvar

Lampica grijača blinka audi a6

Juce se vozio autoputem rekoh da ga izduvam malo i nagazim gas do 140 i eto maler, samo secne i upali mi lampicu grejaca da blinka i izgubi. Problem: Pali se (sija) lampica od grejaca. Gotovo da nema vozača kojem se tokom vozačkog staža nije desilo zagonetno treperenje lampice za proveru motora (check engine light).

Uključivanje lampice upozorenja “check engine” (proveri motora). Ukoliko na Internetu tražite značenje određene lampice, imajte u vidu da. Pri startovanju motora pali mi se lampica grejača za ulje i ne prestaje da blinka sve dok motor radi. Ugradio bi Venom 2 Daljinsko centralno u Audi A6 Avant. Ta lampica vam šalje signal da je jedna od sijalica na automobilu pregorjela, te ju je potrebno zamijeniti. Ukoliko vam se pojavi lampica u obliku automobila s mehaničarskim ključem, nema razloga. Informativne lampice na tabli mogu se podeliti u tri grupe: Crvene – lampice upozorenja koje upozoravaju na ozbiljniji defekt i potrebno je da zaustavite auto što. Napominjemo da postoje lampice koje su identične ili slične kod svih. Jednom riječju, slika Audija A6, koji je najpopularniji model ove kompanije, je odličan. Izvadite osigurač i lampica s problemima će treptati.

Je li moguce da ne znas da je ovo lampica za grijace, a na pricu nema. Stari, ja znam dobro koja je lampica od grijaca, ali BLINKANJE. Ja sam u moj A6 tdi sipao shell full sinteticko.