Obrtnička škola bodovni prag

Učenici koji će se upisivati u 1. Minimalni bodovni brag je 56 bodova, a boduju se predmeti iz osnovne škole: hrvatski. LJESTVICA PORETKA ZA ZANIMANJA FRIZER, KOZMETIČAR, FOTOGRAF I PEDIKER. SVI KANDIDATI KOJI SU OSTVARILI PRAVO NA UPISDUŽNI.

Dragi osmaši i cijenjeni roditelji.

Obrtnička škola za osobne usluge zagreb

Obrtnička škola bodovni prag

Klikom na naziv ili sliku možete dobiti više informacija, te planove i programe zanimanja koje. U obrtničkoj školi Split se obrazuju učenici u frizerskoj, pedikerskoj, krojačkoj, obućarskoj, galanterijskoj i fotografskoj struci (trogodišnji programi), te za. AUTOMEHATRONIČAR Objedinjuje poslove automehaničara i autoelektričara, a održava, servisira i popravlja mehaničke, električne i elektronske sustave na. Popis nastavnih predmeta koji se izvode u školi kao izborni nastavni predmet.

Vjeronauk, Etika, Ekologija, Strani jezik u struci. Nastavni predmet, TJEDNI FOND SATI.

Odluka o upisu učenika u i

Obrtnička škola bodovni prag

Obrtnička škola za osobne usluge, Zagreb, Croatia. Industrijsko- obrtnička škola započela je sa radom 1. Za sva trogodišnja strukovna zanimanja ne postoji bodovni prag nego se učenici pri upisu ocjenjuju prema uspjehu postignutom u osnovnoj školi. OBRTNIČKA I INDUSTRIJSKA GRADITELJSKA ŠKOLA ZAGREB. Pravilnik o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u I. Kandidat koji nije pohađao osnovnu. Srednja strukovna škola Varaždin. Naredbom kraljevske zemaljske vlade,odjela za bogoštovlje i nastavu. Tada je MZO ukinulo bodovni prag za upis u četverogodišnje škole. Naknada za povećane troškove obrazovanja (učenikov udjel godišnje). Iznos školarine za kandidate izvan EU. Medicinska škola Pula Adresa:Zagrebačka 30. Požeško- slavonske županije za.

STRUKTURA I OPSEG UPISA UČENIKA, PREDMETI ZNAČAJNI ZA IZBOR, BODOVNI PRAGOVI I STRANI.

Obrtnička škola za osobne usluge

Obrtnička škola bodovni prag

Popis stranih jezika koji se izvode u školi kao obvezni. Teoretski dio nastavnog programa ostvarujemo u učionicama i praktikumima škole, vježbe i praktični dio na školskom gospodarstvu Ivandvor, plastenicima. Predmeti koji se boduju prilikom upisa: Predmeti koji se boduju prilikom upisa:.

Kraj školske godine sve je bliži, a njime se približava i datum početka upisa u srednje škole. Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je. Nekada je bodovni prag za upis u četverogodišnji strukovni program bio 44.

Najmanji bodovni prag za hotelijersko-turističkog tehničara iznosi 47. Važno je napomenuti da učenici koji se opredijele za obrtnička. Bodovni prag za gimnazijski program u ovoj školi je 42 boda, dok se.