Strelica na klipu

Montirao sam novi klip i cilindar na svog Kevaja, ali mislim da sam okrenuo strelicu na klipu GORE! Postavljanje klipa – MojSkuter. Zasto kod nekih klipova na celu je jedna rupa i neka strelica prema dolje i nesto pise?

Na tomosovim motorima je na čelu klipa strelica koja se okreče prema ispuhu. Pregledaj da možda nema neka oznaka i na tom tvom klipu.

Kako promijeniti prsten na skuteru

Strelica na klipu

Da strelica ide prema ispuhu,al ne zbog karika. Kanali na klipu igraju ulogu zbog kanala za ubrizgavanje,protok smjese zraka i goriva. ZNACI DALI STRELICA NA KLIPU TREBA BITI OKRENUTA PREMA ISPUHU ILI PREMA FERGI? Klip je običan 38mm, dosta dobar, karike također nisu loše, cilindar ima ris na vrhu, tj ima. Na novim klipovima na vrhu je strelica,u koju stranu treba okrenuti strelicu,prema getribi ili kabini. Pozdrav, molio bih nekoga da mi napiše na koju se stranu mora okrenuti strelica na klipu?

Prema razvodniku paljenja ili prema zupčastom.

Poljoprivredni forum • pogledaj temu

Strelica na klipu

Strelica na klipu ( tj sastav karika) kod apn 4 se okrece prema usisu ili izduvu? Davno sam izasao iz tih voda i sad nisam siguran gde da je. Kada skinemo osigurač sa klipa i izvučemo osovinu (bolzen) tada možemo skinuti klip s radilice.

I posljednja važna točka su strelica (1) na dnu klipa ili natpis EX. Na slici ces videti strelicu na celu klipa. Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu 14. Ma padalo je meni svasta na pamet, i da se posle ekspanzije klipa. Tomos apn 6 – zamjena klipa i karika. Učitao korisnik DragaN N Husqvarna 394 XP Obnova!

Sada zgrabite novi klip i zabilježite strelicu na vrhu klipa. Strelica pokazuje u smjeru toka, što znači da strelica pokazuje prema ispušnom sustavu. Konus treba biti ispravno odabran prema proizvođaču pušaka. U suprotnom se zna dogoditi da strelica ispada van iz puške jer ne može ostati fiksirana u klipu. Napomena: Strelica na čelu klipa pokazuje prema strani upravljanja motorom, kuglica na klipnjači.

Na taj način postupno ćemo se proširiti na dno klipa.

Husqvarna 394 xp obnova!: 9 koraka 2020

Strelica na klipu

Demontaža originalnog klipa i cilindra. Je li se strelica na klipu motorne pile okrece od karburatora prema izduvu. Ako moze neki majstor da odgovori,hvala unaprijed. Preuzmite vektorsku prijavu „ Strelica usmjerenja“ u formatima cmx i eps:.

Smjer strelice “ u png formatu visoke rezolucije, kliknite na sliku ikone. Da biste skratili kraj klipa, kliknite na krajnju tačku (na dolenavedenoj slici prikazana je kao crveni označivač sa desne strane). Kada vidite dvosmernu strelicu.