Auto iz budućnosti

Kia je takođe predstavila svoj gradski automobil budućnosti. Affectiva: Ne sjedaj ljut za volan – kada ti automobil čita izraz lica. Automobili budućnosti – posao, kuća, birtija, automobil. Kako bi bilo da postoji automobil koji možete transformirati u svoj ured ili u hotel?

Bilo bi dobro da u svom automobilu možete popiti aperitiv. Poslušajte kako će zvučati auto u budućnosti.

Automobil budućnosti: hoće li ovako izgledati leteći ferrari

Auto iz budućnosti

Nema sumnje, pred autoindustrijom i drumskim saobraćajem su veliki izazovi i. To će vozačima omogućiti da voze automobil te istodobno. U putničkoj kabini vozaču su na raspolaganju, primjerice, MBUX Interior Assist sučelje, koje prepoznaje geste. Odgovor na pitanje kako će izgledati automobil budućnosti i na koji ćemo ga način koristiti na automobilskom sajmu u Parizu dao je Renault. Kia je u New Yorku predstavila svoju viziju budućnosti električnih. Koncept HabaNiro je potpuno električni automobil, s pogonom na sva četiri.

BUDUĆNOST JE NAPOKON STIGLA: Predstavili fascinantan leteći automobil za čiju vam vožnju čak ni ne treba dozvola.

Bmw: ovo je naš automobil budućnosti

Auto iz budućnosti

RENAULTOVA VIZIJA BUDUĆNOSTI: Autonomni koncept EZ-Ultimo prava je kuća na kotačima! Bentley EXP 100 GT predstavlja vrstu automobila kakve želimo raditi u budućnosti. Poput legendarnih Bentleyja iz prošlosti, ovaj se auto. Opel u bliskoj budućnosti ne planira proizvoditi luksuzniji automobil od Insignije. Električni Volkswagen budućnosti. Volkswagen se planira još ozbiljnije uključiti u svijet električnih automobila, a u Parizu su početkom mjeseca predstavili. Lexus predstavio automobil budućnosti.

REKORD: Za novi automobil VIŠE PARA nego ikad. Auto industrija i sama vožnja automobila u skoroj budućnosti izgledat će bitno drugačije nego danas, rečeno je na okruglom stolu održanom na. BMW želi da uskoro vozimo ovakve automobile – BMW i Vision Future Interaction Concept! Nekada glavni kandidat za mesto broj 1. Prednosti u odnosu na staklo koje se ugrađuje u automobile su ogromne.

Novi materijal je ima 50% težine konvencionalnog stakla, ali je zato. Bit će potpuno podređen čovjeku, savršen za obitelj, a uz iznimnu udobnost krasit će ga umjetna inteligencija. Njihov koncept zove se Elevate i radi se o potpuno novoj kategoriji vozila koja spaja automobile i robote u vozilo koje se može penjati preko.

Koncept za automobil budućnosti nazvali su 103 EX i prikazuje radikalan model koji je dio vizije ove britanske tvrtke sljedećih sto godina. Volkswagenov Virtual Engineering Lab u Wolfsburgu je jedan od najnaprednijih razvojnih odjela automobila na svijetu, a razlog ovoj tvrdnji je u primjeni.

Pogledajte kako će izgledati automobil budućnosti

Auto iz budućnosti

BMW predstavio auto budućnosti. Viziju automobila budućnosti predstavio je BMW i to slaveći svoj 100. PRETRAGA PORTALA: auto budućnosti. VIDEO Mercedes budućnosti: Kako je voziti se u pametnom autu?

Yugo Nostalgia- auto budućnosti! Radi se o projektu s kojim je Paripović sudjelovao na natječaju u sklopu konferencije Auto(r) održane lani u Zagrebu. Stvorio je najbolji auto u historiji. Sada predstavlja gradski auto budućnosti. Otkrijte naš pristup budućnosti mobilnosti. To nalaže potpuno novi način razmišljanja o tome što je automobil i kako ga. Poznati proizvođač automobilski guma izradio je pneumatik C100 specijalno za automobil budućnosti, električno vozilo Citroën 19_19, kojim je.

Leteći automobil budućnosti neodoljivo podsjeća na Ferrarijev model kojim su osvojene dvije titule Svjetskog prvenstva Formule 1. Ovaj automobil je u suštini "drug na drumu". Kako u majstorskoj radionici "Renoa " zamišljaju vozilo budućnosti? Jedna od vizija predstavljena.