Auto se gusi pri dodavanju gasa

U 2-3 navrata opet se motor gušio. Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu Auto trokira pri dodavanju gasa – uzrok i popravka. Mnogi vozači u žargonu kažu da im auto trokira ili da se „ guši “ kada mu se dodaje gas, pa će u nastavku.

Motor oce da se gusi pri naglom dodavanju gasa i kad nije ispravan vakum razvodnika. Renault Megane buči pri oduzimanju ili dodavanju gasa.

Problem sa gusenjem pri dodavanju gasa mazda 121

Auto se gusi pri dodavanju gasa

Pojavljuje se problem s gasom, auto samostalno “nabije” gas ili se guši, odnosno gubi gas. Motor u leru radi normalno i prima gas normalno,u leru nista ne trokira,na. Ne prima gas – u čemu je problem? Auto se gasi i gusi u leru 5 postova 11.

Automobil na trenutak prestane reagirati na papučicu gasa i motor nakratko zatrza. To se prije svega događa pri gradskoj vožnji, a na otvorenoj.

Gpz500r se gusi pri dodavanju gasa

Auto se gusi pri dodavanju gasa

PROBLEM KAD AUTO NE PRIMA DOBRO GAS, TROKIRA PRI. Ne ide on puno losije i ne gubi snagu, samo trokira i traza kada se npr- zeli. Situacija je sledeca: Megan I 2. Problemi s ubrizgavanjem (injection fault, check injection) 12. Nepravilan rad motora pri nizim obrtajima 19. Motor kad se zagreje gubi snagu- Reno megan 2. Gpz500r se gusi pri dodavanju gasa – Kawasaki – BJBikers. Motor u ler gasu i pod cokom radi al cin mu se doda gas digne okretaje i ugasi se, a bez coka se odmah gasi. T Tohatsu 30 KS, star je 6 godina, korišten sezonski, uvijek ispiran na kraju sezone, svake sezone nove svjećice. On se gusi od malog broja obrtaja a naglog dodavanja gasa, jer dobije previse vazduha kad stisnes gas i ne moze da to postigne sa malog. Zbog čega auto gubi snagu tokom vožnje i kako rešiti problem.

Kada su u pitanju polovni automobili motori češće zahtevaju održavanje zbog smanjene snage motora. Onda kad motor gubi snagu, trza se ili. Od kada sam kupio auto u jutro kada ga upalim auto cuka i guši se.

Motor ne reagira na gas, trza i gasi se

Auto se gusi pri dodavanju gasa

Mozda sam malo dosadan ali nervira me ovo sto se gusi na benzinu i to styo sam dao pare majstoru da mi sredi auto a posle par meseci opet. Jeli ima "saug" taj skuter, obično služi za paljenje na hladno, kad se ugrije treba ga isključiti, jer guši motor. Promijenjen je i zupcasti remen s. Pre dve nedelje primetio sam da pri dodavanju gasa (najcesce izmedju… nogu s gasa pa je opet nagazim, auto primi gas (ali ne uvek), ili se to. Kažu da to katalizator " guši " turbinu.

Rasplinjač je naprava, u kojoj se pomješaju zrak, benzin i ulje. Skuter se guši: Kod punog gasa skuter stvara zvuk: »MOOOOOO…« i cilindar isto tako. Kada upalim hladan motor gusi se pri dodavanju gasa.

Punto 55 nemirno radi i gasi se hitno pomoc – ITALIA CORSE italia-corse. Zadnja 2 tjedna, kada se auto upali radi jako nemirno na leru cca 2-3 minute. U leru najnormalnije, a kad dodam gas gusi se, nece da povuce.