Cijena lož ulja bih

Popis svih nama dostupnih cijena goriva na benzinskim postajama diljem Hrvatske. Aplikacija o cijenama goriva u FBiH dostupna i za iOS mobilne uređaje. BiH Promjena cijene barela nafte na.

Kako navode iz Uprave za neizravno oporezivanje BiH, cijena po litri. KM po litri, za biogoriva i biotekućine 0,30 KM po litri. Lela Glibo, šef Odsjeka za cijene pri Ministarstvu trgovine Federacije BiH.

Najniža cijena litre goriva u bih može biti 1,23 km

Cijena lož ulja bih

Zato će ove sedmice u BiH doći do pojeftinjenja dizela i lož ulja za pet feninga. Nakon BiH, po niskim cijenama slijedi Srbija gdje ipak cijene naftnih derivata variraju. Litar euro dizela košta 1,27 eura, lož ulja za grijanje 0,95 eura i lož ulja u. Pregledajte najnovije cijene goriva, saznajte gdje je najjeftinije točiti i uštedite novac! Provjerite kretanje cijena dizela, benzina, autoplina i lož ulja na jednom. BiH: Niže cijene dizela i lož ulja.

Već od petka imamo veliki broj zahtjeva za sniženjem cijena goriva. Oko 80 benzinskih pumpi je poslalo.

Jeftiniji benzin i lož ulje, cijena dizela ostaje ista

Cijena lož ulja bih

Prodaja i distribucija Loživog ulja ekstra lakog (LUEL) obavlja se na cijelom području Bosne i Hercegovine po prodajnim cijenama goriva važećima na dan. Općih uvjeta prodaje Euro loživog ulja ekstra lakog i Eurodizela plavog ( jednokratne isporuke) ukoliko se vrši isporuka na otoke trajektom ili na mjesta na kopnu. Kad je cijena goriva na benzinskim pumpama u BiH iznosila oko 1. KM, dok danas gorivo u BiH kosta 1. Ovo su najniža i najviša cijena goriva za određenu kompaniju. Pojedinačne cijene po postaji mogu se pregledati na HAK Interaktivnoj karti i HAK mobilnim aplikacijama. Bosnia and Herzegovina, Bosnia and Herzegovina. Bosni i Hercegovini koja obuhvata. Benzin i lož ulje od ponoći će pojeftniti jedan do dva centa, dok se cijena. Cijena lož ulja za veleprodaju biće niža dva centa i iznosiće 92 centa.

U BiH na pumpama Fortuna dizel je 1,49 KM (oko 0,75€), benzin je 1,59 KM. Vlada Federacije BiH početkom travnja usvojila je odluku o. Tada su se cijene litra dizela D5 kretale od 1,21 do 1,66 KM, a benzina od 1,25. Benzinska crpka u Posušju svjesno posluje s gubitkom zbog lož ulja.

Spremnik autoplina porast će za pola kune. Cijene variraju nekoliko lipa na različitim benzinskim crpkama. Cijene goriva u Federaciji BiH u posljednja dva dana porasle su za pet.

Benzinske pumpe i dalje toče lož ulje – Za tri mjeseca u RS izrečene.

Bih: niže cijene dizela i lož ulja

Cijena lož ulja bih

Od juče je na većini benzinskih pumpi u Federaciji BiH cijena euro dizela, BMB 90 i lož ulja povećana. Prema riječima šefice sektora za cijene pri Ministarstvu. U prodaji LOŽ ULJA EKSTRA LAKOG imamo najviše iskustava i široku razgranatu prodajnu mrežu koja našim korisnicima osigurava konkurentnu cijenu.

Cijene eurodizela i lož ulja od sjutra bi trebalo da budu niže za oko. Crnoj Gori, a i PDV u BiH je 17 odsto dok je u Crnoj Gori 21. BANJALUKA, BiH ni nakon donošenja strožih propisa ne uspijeva da se izbori s problematikom nelegalnog točenja lož – ulja na benzinskim pumpama. Petrolu je sa vama i na putu, i u kući. Kod nas ćete pronaći sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak u vašem domu i niz proizvoda za vaš automobil.

Cijena dizela pala je 7 posto i litra sada košta 6,21 kunu. Cijene plavog dizela i loživog ulja niže su za 12,5 posto, odnosno 11 posto pa će se plavi dizel u iduća.